Bakt havregrøt med kokos og bringebær

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2 1-2
Bakt havregrøt med kokos og bringebær
Få en god start på dagen med denne søte havregrøten som du baker i våre minigryter. Toppingen kan du bytte ut etter smak og behag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Brød og korn
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 40 g havregryn
  • 160 ml kokosmelk (behold 1 ss til topping)
  • 1 ts støtt kanel
  • 40 g friske bringebær
  • Skall fra ½ sitron
  • 10 g ristede kokosflak til pynt
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Forvarm ovnen: 180 °C / varmluft: 160 °C / gass: 5.
  • 2
    Ha havregryn, kokosmelk, kanel og 25 g bringebær i minigryten og sett på lokket. Sett den i ovnen i 15 minutter.
  • 3
    Pynt med frisk sitronskall, bringebær, kokosflak og en spiseskje kokosmelk. Nyt den med en gang, eller ha på lokket i opptil 10 minutter – da holder den seg varm.
 
TOPP TIPS: Tilbered 4-6 minigryter om gangen for å spare strøm. Oppbevar resten i kjøleskap og varm i mikrobølgeovnen når de skal serveres.
 
 
Le Creuset