
HOVEDINGREDIENSER
- Kjøtt
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 1 kg oksebryst
- Olivenolje
- Salt
- Nykvernet svart pepper
- 1 teskje chilipulver
- 1/2 teskje spisskummen
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 1/2 teskje løkpulver
- 12 maistortillaer
- 3 paprika, skåret i skiver
- 1 rødløk, skåret i skiver
- 1/2 kopp koriander, grovhakket
- 1 kopp guacamole
- 1 kopp pico de gallo
- 1/2 kopp rømme
- 2 lime, kuttet i båter
-
SLIK GJØR DU
-
1Forvarm grillen til 200 °C.
-
2Legg oksebrystet på stekebrett, og hell over olivenolje for å dekke biffen. Krydre over alt med salt, pepper, chilipulver, spisskummen, hvitløk og løkpulver, og gni blandingen inn i biffen til den er jevnt dekket.
-
3Sett en pizzaplate eller stekepanne på grillen for å forvarme i 5 minutter. Tilsett tortillaene og stek på hver side. Pakk tortillaene i folie og overfør dem til den kjøligere siden av grillen for å holde varmen.
-
4Tilsett biffen i pannen og stek på hver side til den er brunet, ca. 5 minutter på hver side. Ta biffen av pannen, legg den på et skjærebrett og la den hvile i 5 minutter. Tilsett paprika og løk i pannen, og tilsett mer olje etter behov. Krydre grønnsakene med salt og stek til de er myke og brune, ca. 5 minutter. Skjær biffen mot fiberne og legg i pannen for å varme opp igjen. Pynt biffen med koriander.
-
5Sett pannen med biff og paprika til bordet, og server umiddelbart sammen med varme tortillaer, guacamole, pico de gallo, rømme og limebåter.
For mør, saftig biffajitas, er et kjøttfult oksebryst det beste alternativet for rik biffsmak. I stedet for å kutte kjøttet før matlaging, grill det helt for å låse inn kjøttsaften og skjær opp før servering. Ved å lage biff og paprika på BBQ Outdoor pizzaplate, kan du gjenskape den fresende magien til restaurantfajitas i et stort format på utendørsgrillen din. Legg til tortillaer og en trio med sauser for et komplett måltid, og det eneste du trenger å stille opp med, er en runde forfriskende margaritas for å skylle det hele ned.
