- Grønnsaker
Ingredienser
- Olje
- 1 liten løk, finhakket
- 1 fedd hvitløk, presset
- 1½ ss tørket oregano
- 1½ ss røkt paprika
- 1 ts støtt kanel
- 1½ ss tomatpuré eller finhakkede soltørkede tomater
- 1 boks skinnfrie tomater
- 2 bokser limabønner, drenert og skylt
- 1 liten bunt persille, finhakket
- 25 g fetaost
- Salt og pepper
- Brød
-
SLIK GJØR DU
-
1Varm opp ovnen til 180 ˚C
-
2Varm opp litt olje i en stekepanne og stek løken til det er mykt
-
3Tilsett hvitløk og litt salt og stek kort. Tilsett deretter oregano, paprika og kanel. Stek krydderet i et par minutter
-
4Tilsett tomatpuré og stek i et par minutter. Tilsett skinnfrie tomater
-
5Tilsett bønner og deretter halvparten av persillen
-
6Ha bønneblandingen i to tapastallerkener og dryss på fetaost. Stek i ovnen i 15 minutter
-
7Dryss persille over de ferdige bønnene og server med brød