- Grønnsaker
Ingredienser
- 1 dl speltkjerner, kokte
- 50 g sjampinjong, skåret i fire og stekt i balsamicoeddik
- 2 dl rødkål, finsnittet
- 1 dl fennikel, finsnittet
- 1 dl spinat
- 2 ss granateplekjerner
- 4 soltørkede tomater, i terninger
- 2 gulrøtter, i diagonale skiver
- 1 ts olje
- 1 ts rosmarin, tørket
- 1 ts timian, tørket
- 1 ts salvie, tørket
- 1 ts salt
- 1 boks kikerter, drenert og skylt
- ½ squash, skrellet og i terninger
- 8 soltørkede tomater, i terninger
- 1 sitron, saften av denne
- 2 ss tahini
- 1 ts støtt spisskummen
- 1 ts søt paprika
- ¼ ts røkt paprika
- salt og pepper
- 1 appelsin, saften av denne
- 1 ss tahini
- 1 ts eplecidereddik
- 1 ts støtt gurkemeie
- 1 ts dijonsennep
- 1 ts agavesirup
- Salt og pepper
-
SLIK GJØR DU
-
1Sett ovnen på 200 °C
-
2Ha de utskårne gulrøttene på en bakeplate med bakepapir
-
3Vend dem med olje, krydder og salt
-
4Stek dem i 25 minutter
-
5Ha alle ingrediensene til hummusen i en foodprosessor
-
6Blend det til en jevn og ensartet konsistens
-
7Smak til med salt og pepper
-
8Kok speltkjernene som forklart på pakken
-
9Pisk sammen alle ingrediensene til dressingen
-
10Anrett alle de rå og tilberedte grønnsakene, de kokte speltkjernene og granateplekjernene i en skål
-
11Plasser hummusen i midten og server dressingen til