Trinn for tinn
Åpne opp for mange herlige smaker med disse nyttige tipsene. Når du har tilberedt ditt kulinariske mesterverk, finner du ekspertråd om rengjøring og stell av grillen din her.
Bruk riktig temperatur
Plasser den tomme pannen på middels varme og pensle ingrediensene med en olje med høyt røykpunkt
Sjekk temperaturen
Prøv vanndråpetesten. Hvis kalde vanndråper fordamper med en gang, er pannen klar.
Start grilling
Ha ingrediensene i grillen og stek på begge sider, men ikke snu dem for raskt.
Tid for å nyte
Fjern ingrediensene fra pannen og smak. Gled deg til et herlig måltid.
Hvilken grill bør du velge?
Når du velger grill, bør du vurdere hva du skal tilberede og hvilken som best dekker behovene dine. Hvor mange mennesker lager du mat til? Hvilke typer ingredienser liker du å bruke? Vårt utvalg av emaljerte griller i støpejern karamelliserer perfekt, mens vår Toughened Non-Stick er lettere og ideell for mer delikate ingredienser som fisk, samtidig som den er enkel å rengjøre. Ingen av produktene krever noen behandling når de er nye, og de er klare til bruk.
Tre grunner til at du trenger en Le Creuset-grill
- 1. Få den deilige smaken fra utendørsgrillen på kjøkkenet ditt. Pannene våre forsegler maten raskt og gjør den saftig og smakfull.
- 2. Den emaljerte innsiden av støpejernet utvikler en naturlig patina over tid som tilfører smak, samtidig som maten løsner lett fra pannen.
3. Grillen vår har livstidsgaranti – en ekstra trygghet for deg.
Grilloppskrifter du må prøve
Om du velger vår støpejerns- eller non-stick grill – finn din favoritt og prøv en av favorittoppskriftene våre.
Våre beste grilltips
Vi har satt sammen tips om rengjøring og vedlikehold for å hjelpe deg med å holde kjøkkenutstyret i god stand. Her får du også flere tips om hvordan du får mest mulig ut av grillen.