- Mel
Ingredienser
- 40 g sukker
- 90 g smør
- 120 g mel
- En klype salt
- Din valgte smaksvariant
- 4 kuler vaniljeis
- Bland 80 g frosne bringebær i deigen, før du fordeler den på minigrytene. Pynt med bringebær.
- Bland 80 g frosne blåbær og 50 g hakket hvit sjokolade i deigen, før du fordeler den på minigrytene. Pynt med blåbær og hvit sjokolade.
- Tilsett 100 g hakket peppermyntesjokolade i deigen før du fordeler den på minigrytene. Pynt med smeltet sjokolade og ekstra peppermynteknas.
-
SLIK GJØR DU
-
1Forvarm ovnen til 180 °C (170 °C med varmluft).
-
2Rør smør og sukker til en lett og kremaktig masse og tilsett mel og salt litt om gangen.
-
3Tilsett ønsket smakstilsetning og fordel deigen i fire Le Creuset minigryter.
-
4Trykk blanding forsiktig ned til grytene. Stek i forvarmet ovn i 25-30 minutter, eller til de er gylne.
-
5La dem avkjøles i 10 minutter. Server med is.