
Med røkt bacon, kjøttdeig og bønner, kan disse cowboybønnene serveres som en siderett eller som et hovedmåltid. Den søte og salte sausen bringer alle elementene sammen for en sunn og god rett, perfekt for din neste grillrett. Og ved å bruke BBQ Outdoor rund grillpanne, kan du tilberede bønnene utendørs over åpen flamme for en dyp, trekullet smak. Bare ikke forhast de 15 minuttene med småkoking – det er nødvendig for å sørge for at alle smakene smelter sammen.
HOVEDINGREDIENSER
- Kjøtt
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 225 g bacon
- 450 g mager kjøttdeig
- 1 liten søt løk, i terninger
- 1 grønn paprika, i terninger
- 3 fedd hvitløk, presset
- 1/2 kopp bbq-saus
- 2 spiseskjeer Dijon-sennep
- 1 spiseskje eplecidereddik
- 1/4 kopp brunt sukker
- 1 spiseskje chilipulver
- 2x 400 g pintobønner, silt
- 1 fersk jalapeno, skåret i skiver
-
SLIK GJØR DU
-
1Forvarm grillen til 200 °C Sett grillpannen på grillen for å forvarme den i 5 minutter.
-
2Tilsett baconstrimlene i grillpannen, og stek til de er brune og sprø, ca. 3–5 minutter per side. Overfør de sprø baconskivene til en tallerken dekket med papirtørklær for å trekke opp overflødig fett.
-
3Tilsett kjøttdeigen i grillpannen, og stek til den er brunet og smuldret, ca. 10 minutter. Ta ut av pannen og sett til side i en liten blandebolle. Tilsett løk, pepper og hvitløk i pannen og stek til løken er myk og begynner å bli brun, ca. 10 minutter. Legg kjøttdeigen tilbake i grillpannen sammen med BBQ-sausen, sennep, eddik, brunt sukker, chilipulver og pintobønner.
-
4Hakk det stekte baconet og tilsett halvparten til bønnene. La bønnene småkoke på grillen i 15 minutter for å blande smakene sammen, og rør av og til. Server de ferdige bønnene pyntet med resten av det hakkede baconet og jalapenos.