Guide til de beste pannene og grytene til induksjon
Matlaging på induksjon blir stadig mer populært blant hjemmekokker og profesjonelle. Metoden bruker magnetisk strøm til å varme gryter, panner og annet kjøkkenutstyr direkte og gir maksimal effekt, presisjon og sikkerhet, noe som gjør den banebrytende i den kulinariske verden. Les videre og lær hvordan våre induksjonsklare panner og gryter kan brukes i denne moderne matlagingsprosessen.
Hva du bør vurdere når du kjøper kjøkkenutstyr til induksjon
Usikker på hvor du skal begynne? Her er noe du bør være oppmerksom på når du kjøper kjøkkenutstyr til induksjonstoppen din.
Flat bunn
Hele bunnen av gryten eller pannen skal være i kontakt med induksjonsplaten. Hvis en gryte eller panne er skjev, kan det føre til dårlig kontakt og redusere effektiviteten.
Når er det kompatibelt med induksjon?
Se etter symbolet for induksjons-kompatibilitet på emballasjen til kjøkkenutstyret. Vårt induksjons-kompatible kjøkkenutstyr er tydelig merket for å gjøre valget enklere.
Magnetisk base
Sjekk om kjøkkenutstyret har magnetisk bunn ved å se om en magnet fester seg. Alle våre panner og gryter i støpejern, rustfritt stål, herdet non-stick og Essential non-stick med keramisk belegg er magnetiske og egnet for induksjon.
Først – finn størrelsen og stilen du vil ha
Start med gryter, panner og kjøkkenutstyr som du bruker oftest og finn det som passer best til din matlaging. Det vil sikre at du har det viktigste.
Materialer i kjøkkenutstyr som er kompatibelt med induksjon
Våre panner og gryter for induksjon er laget av materialer i høy kvalitet, da har god holdbarhet, gir jevn varmefordeling og du finner et bredt utvalg for å dekke dine behov. Om det er støpejern, rustfritt stål, robust non-stick eller Essential non-stick keramikk – du kan stole på at kjøkkenutstyret vårt gir perfekt resultat på induksjonstopper (og i ovnen).
Emaljert støpejern
Vårt støpejern er naturlig magnetisk og gjør det ideelt for matlaging med induksjon. Unngå å bruke booster-funksjonen.
Rustfritt stål
Takket være en magnetisk børste og bunn i rustfritt stål kan vårt kjøkkenutstyr i rustfritt stål brukes på induksjons-komfyrer.
Toughened non-stick
En magnetisk skive i rustfritt stål som dekker hele bunnen gir optimalt resultat på induksjon.
De beste materialene til matlaging
Sjekk det store og varierte utvalget av kjøkkenutstyr som hver for seg har ulike fordeler, og finn materialene som passer best for deg.
Finn det beste kjøkkenutstyret til induksjon for deg
Sjekk ut alle mulighetene for matlaging på induksjon, og gjør den kulinariske opplevelsen enda bedre med vårt pålitelige kjøkkenutstyr.
Tips for matlaging med induksjon
Lær kunsten å lage mat på induksjon Disse tipsene vil hjelpe deg å få topp resultater, og ta vare på kjøkkenutstyret ditt.
Bruk kokeplaten i riktig størrelse
Kokeplaten bør ikke være større enn pannen, for det vil begrense varmeevnen, eller til og med ikke fungere. Pannen kan være større enn kokeplaten, men for optimal effekt bør de være like store.
Plassér og løft fra overflaten
Sett pannen forsiktig på komfyren og sørg alltid for å løfte den av og på komfyren for å unngå riper i overflaten.
Begrens eller unngå boost-funksjonen
Bruk bare boost-funksjonen når du koker vann. Vi anbefaler at du tilbereder mat på lav til middels varme, for alt kjøkkenutstyret vårt er designet for å varme jevnt og effektivt. Det vil også gjøre rengjøringen enklere.
Forstå hva slags kjøkkenutstyr som kan brukes på induksjon
Er kjøkkenutstyret fra Le Creuset egnet for matlaging på induksjon?
Vi tilbyr et stort utvalg kjøkkenutstyr – fra panner og gryter til vannkoker og tilbehør, som er designet for bruk på induksjon. På emballasjen er det lett å finne symbolet som viser om det kan brukes på induksjon.
Hva bør du se etter når du kjøper kjøkkenutstyr som kan brukes på induksjon?
Først må du sjekke om gryten, pannen eller noe annet er magnetisk: et tegn på utstyret er kompatibilitet med induksjon. Så velger du materialet du ønsker, f.eks vårt emaljerte støpejern, rustfritt stål, Toughened Non-Stick eller Essential Non-Stick Ceramic. Her snakker vi om investering i kvalitets kjøkkenutstyr som vil vare lenge.
Hva er fordelene med å lage mat på en induksjonskomfyr?
Matlaging på en induksjon gir rask oppvarming og avkjøling takket være den elektromagnetiske energien. Denne metoden er mer effektiv fordi den bruker magnetiske egenskaper som genererer varme og gjør kjøkkenutstyret om til en varmekilde.
Hvordan varmer du en panne på en induksjonskomfyr?
Velg riktig størrelse på kokeplaten til kjøkkenutstyret ditt. Sett på lav varme og tilsett olje. Varm opp sakte og ikke overskrid to tredjedeler av maksimal varme. Når oljen er varm, er du klar til å lage mat. Vi anbefaler at du koker på lav til middels varme og unngå boost-funksjonen.
Anbefalt for deg
Få inspirasjon til matlagingen og sett sammen den perfekte kjøkkenkolleksjonen.