Guide til de beste pannene og grytene til induksjon

Matlaging på induksjon blir stadig mer populært blant hjemmekokker og profesjonelle. Metoden bruker magnetisk strøm til å varme gryter, panner og annet kjøkkenutstyr direkte og gir maksimal effekt, presisjon og sikkerhet, noe som gjør den banebrytende i den kulinariske verden. Les videre og lær hvordan våre induksjonsklare panner og gryter kan brukes i denne moderne matlagingsprosessen.

Guide til de beste pannene og grytene til induksjon

Hva du bør vurdere når du kjøper kjøkkenutstyr til induksjon

Usikker på hvor du skal begynne? Her er noe du bør være oppmerksom på når du kjøper kjøkkenutstyr til induksjonstoppen din.

Flat bunn

Flat bunn

Hele bunnen av gryten eller pannen skal være i kontakt med induksjonsplaten. Hvis en gryte eller panne er skjev, kan det føre til dårlig kontakt og redusere effektiviteten.

Når er det kompatibelt med induksjon?

Når er det kompatibelt med induksjon?

Se etter symbolet for induksjons-kompatibilitet på emballasjen til kjøkkenutstyret. Vårt induksjons-kompatible kjøkkenutstyr er tydelig merket for å gjøre valget enklere.

Magnetisk base

Magnetisk base

Sjekk om kjøkkenutstyret har magnetisk bunn ved å se om en magnet fester seg. Alle våre panner og gryter i støpejern, rustfritt stål, herdet non-stick og Essential non-stick med keramisk belegg er magnetiske og egnet for induksjon.

Først – finn størrelsen og stilen du vil ha

Først – finn størrelsen og stilen du vil ha

Start med gryter, panner og kjøkkenutstyr som du bruker oftest og finn det som passer best til din matlaging. Det vil sikre at du har det viktigste.

Materialer i kjøkkenutstyr som er kompatibelt med induksjon

Våre panner og gryter for induksjon er laget av materialer i høy kvalitet, da har god holdbarhet, gir jevn varmefordeling og du finner et bredt utvalg for å dekke dine behov. Om det er støpejern, rustfritt stål, robust non-stick eller Essential non-stick keramikk – du kan stole på at kjøkkenutstyret vårt gir perfekt resultat på induksjonstopper (og i ovnen).

Emaljert støpejern

Emaljert støpejern

Vårt støpejern er naturlig magnetisk og gjør det ideelt for matlaging med induksjon. Unngå å bruke booster-funksjonen.

Kjøp nå
Rustfritt stål

Rustfritt stål

Takket være en magnetisk børste og bunn i rustfritt stål kan vårt kjøkkenutstyr i rustfritt stål brukes på induksjons-komfyrer.

kjøp nå
Toughened non-stick

Toughened non-stick

En magnetisk skive i rustfritt stål som dekker hele bunnen gir optimalt resultat på induksjon.

Kjøp nå
De beste materialene til matlaging

De beste materialene til matlaging

Sjekk det store og varierte utvalget av kjøkkenutstyr som hver for seg har ulike fordeler, og finn materialene som passer best for deg.

Les mer
 

Finn det beste kjøkkenutstyret til induksjon for deg

Sjekk ut alle mulighetene for matlaging på induksjon, og gjør den kulinariske opplevelsen enda bedre med vårt pålitelige kjøkkenutstyr.

 

Tips for matlaging med induksjon

Lær kunsten å lage mat på induksjon Disse tipsene vil hjelpe deg å få topp resultater, og ta vare på kjøkkenutstyret ditt.

Forstå hva slags kjøkkenutstyr som kan brukes på induksjon

Er kjøkkenutstyret fra Le Creuset egnet for matlaging på induksjon?

Vi tilbyr et stort utvalg kjøkkenutstyr – fra panner og gryter til vannkoker og tilbehør, som er designet for bruk på induksjon. På emballasjen er det lett å finne symbolet som viser om det kan brukes på induksjon.


Hva bør du se etter når du kjøper kjøkkenutstyr som kan brukes på induksjon?

Først må du sjekke om gryten, pannen eller noe annet er magnetisk: et tegn på utstyret er kompatibilitet med induksjon. Så velger du materialet du ønsker, f.eks vårt emaljerte støpejern, rustfritt stål, Toughened Non-Stick eller Essential Non-Stick Ceramic. Her snakker vi om investering i kvalitets kjøkkenutstyr som vil vare lenge.


Hva er fordelene med å lage mat på en induksjonskomfyr?

Matlaging på en induksjon gir rask oppvarming og avkjøling takket være den elektromagnetiske energien. Denne metoden er mer effektiv fordi den bruker magnetiske egenskaper som genererer varme og gjør kjøkkenutstyret om til en varmekilde.


Hvordan varmer du en panne på en induksjonskomfyr?

Velg riktig størrelse på kokeplaten til kjøkkenutstyret ditt. Sett på lav varme og tilsett olje. Varm opp sakte og ikke overskrid to tredjedeler av maksimal varme. Når oljen er varm, er du klar til å lage mat. Vi anbefaler at du koker på lav til middels varme og unngå boost-funksjonen.