- Pasta
Ingredienser
- 500 g tagliatelle-pasta
- 2 ss olivenolje
- 2–4 purreløk, skåret i tynne skiver
- 4–6 fedd hvitløk, skåret i skiver
- 350 g frosne grønne erter
- saft og skall fra en halv økologisk sitron
- havsalt og pepper etter smak
- revet parmesanost
- erteskudd eller frisk mynte
- chiliolje
-
SLIK GJØR DU
-
1Kok pastaen som angitt på pakken, i stekepannen
-
2Sil fra og sett til side pastavannet
-
3Varm oljen opp i stekepannen, tilsett purreløk og hvitløk og stek på middels varme til grønnsakene er myke
-
4Tilsett erter, sitronskall og -saft, pasta og salt og pepper etter smak
-
5Server med revet parmesanost, strimler av parmaskinke, erteskudd eller frisk mynte og noen dråper chiliolje