- Ost
Ingredienser
- Olivenolje
- 1 rød chilli, skåret i skiver
- 2–3 grønne chilli (så sterk som du vil)
- 2 hvitløksfedd, hakket
- 70 g tomatpure
- 3 x 400 g cherrytomater på boks
- 15 ml sukker
- Smak til med havsalt og nykvernet svart pepper
- 250 g conchiglioni pasta, kokt
- 125 g myk ricotta
- 125 g kremost/crème fraiche
- Ytre lag av skallet til 2 sitroner
- 2 hvitløksfedd, hakket
- 400 g hakket mangold, med et oppkok
- Smak til med havsalt og nykvernet svart pepper
- 100 g finrevet parmesan
-
SLIK GJØR DU
-
1Sett en Le Creuset Signature stekepanne (28 cm) på middels varme og dryss over litt olivenolje. Tilsett chilli og hvitløk og surr til det dufter.
-
2Videre har du i tomatpure, bokstomater og sukker og koker i 2 minutter til.
-
3Bland alt godt sammen. Skru ned på varmen og la det småkoke i 40 minutter. Smak til med krydder.
-
4I mellomtiden koker du pasta al dente, skyller og setter til side.
-
5For å lage pastafyll, blander du alle ingrediensene. Fyll skjellene med fyllet. Smak sausen til med krydder. Ta de fylte skjellene i sausen og topp med raspet parmesan. Kok videre i 5–10 minutter til pastaskjell og fyll er varmt. Serveres med sprø baguette, frisk grønn salat og mer raspet parmesan.