Enten du planlegger en spesiell middag eller bare ønsker å forbedre matlagingen din, bruk guiden vår nedenfor for å skape den ultimate kulinariske opplevelsen på ditt eget kjøkken.
Kom i gang
Sett opp kjøkkenet som de profesjonelle.
Mise en Place
Mise en place er en fransk frase som betyr "sette på plass". Før du lager mat, må du tilberede alle ingrediensene og legge dem i Le Creuset minigryter, ramekiner eller boller for å holde arbeidsplassen ryddig og gjøre rengjøringen til en lek.
Skap din egen kulinariske opplevelse
Ta matlagingen til neste nivå med inspirasjon og tips til mesterklasseoppskrifter.
Amuse Bouche
Bakt i en saltskorpe for å forsterke rødbetens naturlige smak, vil denne innbydende carpaccioen garantert imponere gjestene dine.
Forretten
Serveres med en pikant kokos- og limesaus, disse pasta- og kamskjellfylte filo-terter for en elegant middagsfest. Fjern kamskjellene for et vegansk alternativ.
Hovedrett
En vri på en kjent favoritt. Denne solide osso bucoen laget med gulrøtter og rødvin er et deilig vegetarisk alternativ.
Dessert
Denne ananas-isen laget med mandelmelk med lavendelhonning smaker like godt som den ser ut og passer for laktoseintolerante gjester.