Grillet Paprika og Løk

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Grillet Paprika og Løk
Fargerik paprika er perfekt som en siderett for stekt kjøtt eller som topping for fajitas, og er enda bedre når det er tilberedet på grillen. Perforeringene på BBQ Outdoor kvadratisk grillpanne betyr at du kan få den trekullede smaken av åpen ild uten å miste de tynne grønnsakene under risten. Prøv å bruke en blanding av oransje, rød og gul paprika, eller bruk gjerne en hvilken som helst kombinasjon av søt eller krydret paprika.
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 1 rødløk, skrelt og skåret i skiver
  • 1 gul paprika, renset og kuttet i brede strimler
  • 1 rød paprika, renset og kuttet i brede strimler
  • 1 oransje paprika, renset og kuttet i brede strimler
  • Olivenolje
  • 1 teskje chilipulver
  • Salt
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Forvarm grillen til 260 °C.
  • 2
    Legg løk og paprika i en stor blandebolle og bland sammen. Drypp med nok olivenolje til å dekke grønnsakene lett, og krydre med chilipulver og salt.
  • 3
    Sett en grillkurv på grillen for å forvarme i 5 minutter. Legg paprika og løk i kurven, og grill til den er mør og forkullet på alle sider. Rør av og til i ca. 8 minutter.