
Fargerik paprika er perfekt som en siderett for stekt kjøtt eller som topping for fajitas, og er enda bedre når det er tilberedet på grillen. Perforeringene på BBQ Outdoor kvadratisk grillpanne betyr at du kan få den trekullede smaken av åpen ild uten å miste de tynne grønnsakene under risten. Prøv å bruke en blanding av oransje, rød og gul paprika, eller bruk gjerne en hvilken som helst kombinasjon av søt eller krydret paprika.
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 1 rødløk, skrelt og skåret i skiver
- 1 gul paprika, renset og kuttet i brede strimler
- 1 rød paprika, renset og kuttet i brede strimler
- 1 oransje paprika, renset og kuttet i brede strimler
- Olivenolje
- 1 teskje chilipulver
- Salt
-
SLIK GJØR DU
-
1Forvarm grillen til 260 °C.
-
2Legg løk og paprika i en stor blandebolle og bland sammen. Drypp med nok olivenolje til å dekke grønnsakene lett, og krydre med chilipulver og salt.
-
3Sett en grillkurv på grillen for å forvarme i 5 minutter. Legg paprika og løk i kurven, og grill til den er mør og forkullet på alle sider. Rør av og til i ca. 8 minutter.