- Grønnsaker
Ingredienser
- 500 g nypoteter
- 1 fennikel
- 2 løk
- ½ radicchio rosso
- 3–4 ss Virgin olivenolje
- 3–4 kvister fersk timian
- 1 sitron
- salt og pepper
- Rød surkløver
- Karse
-
SLIK GJØR DU
-
1Skrubb potetene grundig og kok i ca 12–14 minutter. De skal være så vidt møre, så pass på at de ikke kokes for mye. Avkjøl og halver potetene.
-
2Halver fennikel og løk. Grill poteter, fennikel, løk og radicchio til de har fått grillstriper og er gjennomvarme.
-
3Skjær fennikel, radicchio og løk i fine strimler, og vend strimlene og de halverte potetene i olivenolje, timian, sitronsaft og finrevet sitronskall. Smak til med salt og pepper.
-
4Topp salaten med rød surkløver og rikelig med karse.
-
5Tips:
-
6Grill potetene med skallet på, så tåler de litt mer.