
Prøv en vri for søndags lunsjen din med denne deilig salte pestocanneléen. Toppet med ruccula og ricotta eller geitost, kan denne canneléen nytes som et mindre måltid med en hagesalat.
HOVEDINGREDIENSER
- Mel
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
TIL CANNELÉEN
- 50 g rucculablader, hakket
- 125 g hvetemel
- 5 dl helmelk
- 3 eggeplommer
- 150 g pesto
- 5 g salt
- 5 g malt pepper
TIL TOPPING
- 50 g ricotta eller fersk geitost
- Ruccula
-
SLIK GJØR DU
-
1Hakk rucculaen. Legg hvetemelet i en bolle, tilsett melken og eggeplommene og bland med en slikkepott.
-
2Tilsett pestoen og den hakkede rucculaen. Smak til med salt og pepper. Legg blandingen i kjøleskapet i 5 til 12 timer.
-
3Ta blandingen ut av kjøleskapet 1 time før baking og hell den i koppene i det smurte Le Creuset-cannelé-brettet.
-
4Forvarm ovnen til 160 °C. Stekes i 40 minutter på 160 °C og stekes ferdig i 10 minutter på 180 °C.
-
5La canneléene avkjøle seg i formen. Når avkjølt, fjern den (hvis den fjernes mens den er varm, faller de sammen).
-
6Topping: Pynt med en teskje ricotta eller fersk geitost etter smak. Server med en salat.