- Mel
Ingredienser
- 50 g rucculablader, hakket
- 125 g hvetemel
- 5 dl helmelk
- 3 eggeplommer
- 150 g pesto
- 5 g salt
- 5 g malt pepper
- 50 g ricotta eller fersk geitost
- Ruccula
-
SLIK GJØR DU
-
1Hakk rucculaen. Legg hvetemelet i en bolle, tilsett melken og eggeplommene og bland med en slikkepott.
-
2Tilsett pestoen og den hakkede rucculaen. Smak til med salt og pepper. Legg blandingen i kjøleskapet i 5 til 12 timer.
-
3Ta blandingen ut av kjøleskapet 1 time før baking og hell den i koppene i det smurte Le Creuset-cannelé-brettet.
-
4Forvarm ovnen til 160 °C. Stekes i 40 minutter på 160 °C og stekes ferdig i 10 minutter på 180 °C.
-
5La canneléene avkjøle seg i formen. Når avkjølt, fjern den (hvis den fjernes mens den er varm, faller de sammen).
-
6Topping: Pynt med en teskje ricotta eller fersk geitost etter smak. Server med en salat.