- Frukt
Ingredienser
- ½ avokado
- 1 bit ingefær (ca. 20 g)
- Sitronsaft
- 2 stangselleri
- 200 g ananas eller mango i biter (friske eller frosne)
- 2 håndfuller frisk babyspinat
- 1 håndfull hvite druer (ca. 70 g)
- 6 blader mynte, valgfritt
- 250 ml kokosvann
-
SLIK GJØR DU
-
1Skrell en halv avokado og ingefær. Fjern stangsellerien og skjær i små biter. Ta avokado, ingefær, selleri og mango i en kjøkkenmikser. Skyll og legg til spinat. Tilsett omtrent 250 ml kokosvann til frukten er dekket.
-
2Ha i litt sitronsaft for å runde smaken. Sett på kjøkkenmaskinen og kjør i omtrent 1–2 minutter til du får en fyldig blanding. Hell smoothien i Le Creuset vannglass og server straks.