Bruk og vedlikehold

Slik bruker du Toughened Non-Stick

Testet. Pålitelig. Livstidsgaranti.

Uslåelig ytelse

Le Creusets Toughened Non-Stick er valget for å mestre utrolig smakfulle måltider som kan tas fra koketoppen til ovnen og deretter til bordet.

Kolleksjonen gir overlegne resultater og brukervennlighet i hverdagen. Disse essensielle pannene for kjøkkenet er laget etter våre legendariske standarder, og ikke bare er de eksepsjonelt spenstige – de er også utrolig allsidige.

Anodisert aluminium er en god varmeleder og sprer varmen jevnt over hele pannen – dette gjør materialet perfekt for matlaging uten skjevfordeling av varme, noe som gir perfekte, jevne resultater.
Image without a name

Utforsk kolleksjonen

Gir flotte resultater med minimal innsats på kjøkkenet.
 

Rask og enkel matlaging

Toughened Non-Stick-kolleksjonen er perfekt til delikate ingredienser som fisk og egg. Maten glir rett ut og pannen tørkes lett av.

 

Hovedfordeler:

Image without a name
* Et uavhengig laboratorium·har·testet·for motstand mot skade fra metallredskaper.
 

Nummer 1: Robust 3-lags non-stick-belegg

Nå fire ganger sterkere*. Det nye 3-lags forsterkede belegget som brukes på innsiden av alle Le Creuset Toughened Non-Stick-panner er nå enda mer holdbare og motstandsdyktige mot slitasje fra metallredskaper. I tillegg beskytter det tøffe ytre belegget utsiden av pannene slik at pannene holder seg fine. Non-stick-belegget skaller eller flasser aldri av under bruk og maten frigjøres lett, slik at du kan lage mat med lite eller ingen fett eller olje for å få sunnere mat.
 

Nummer 2: Herdet 6-lags hoveddel

Den spesielle sekslagskonstruksjonen er sterk og varmeeffektiv, samtidig som den er lett nok til hverdagsbruk. Den anodiserte aluminiumshoveddelen forhindrer at pannen vri seg eller deformeres når den varmes opp.
 

Nummer 3: Allsidig

Tilbered måltider raskt og enkelt, enten det er matlaging til én eller flere. Le Creuset Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr er perfekt til alt fra sautering og wokking til koking, baking og steking.
 

Nummer 4: Håndtak

Våre eksklusive designhåndtak er behagelige å holde i og sikkert festet med solide nagler i rustfritt stål. I tillegg har de større pannene våre et hjelpehåndtak for enda bedre komfort når du løfter en full panne.
 

Nummer 6: Passer til alle kokeplater

På grunn av den spesielle bunnkonstruksjonen er Le Creuset Toughened Non-Stick egnet til alle typer koketopper, og kan tas fra koketoppen til ovnen, under grillen og deretter til bordet – det er det som kalles en praktisk panne. Den integrerte magnetiske rustfrie stålskiven gir effektiv varmeabsorpsjon på alle varmekilder og er perfekt til induksjon. Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr tåler ovnstemperaturer opptil 260 °C (opptil 220 °C hvis de brukes i ovnen med Le Creusets varmebestandige glasslokk).
 

Nummer 7: Fettfattig matlaging

Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr er ideelle til matlaging med mindre fett eller olje.
 

Nummer 8: Kompromissløs garanti

Vi er så sikre på at du vil elske våre kjøkkenutstyr med Toughened Non-Stick at vi gir deg en livstidsgaranti.
Image without a name
 

Lag mat med selvtillit

Prøv disse deilige oppskriftene i Le Creuset Toughened Non-Stick og få uslåelige matlagingsresultater gang etter gang.
 

Matlagingstips for Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr

Her er noen matlagingstips for at du skal få mest mulig ut av kjøkkenutstyret ditt:
Image without a name
 

Nummer 1:

Før du bruker Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr med for første gang, smør den indre overflaten ved å gni et lag av vegetabilsk olje eller maisolje over hele stekeoverflaten med et tørkepapir. Skyll pannen med varmt vann og tørk godt. Det anbefales å smøre en gang i mellom etter dette.

Nummer 2:

Tilpass alltid grytens bunnstørrelse til stekesonen for å maksimere effektiviteten, spesielt når du bruker induksjon, der feil størrelse kan føre til svakere eller ingen varmeeffekt.

Nummer 3:

Toughened Non-Stick-serien tilbyr en ideell overflate for sunnere matlaging. Hvis du lager mat med fett eller olje, tilsett enkelt og greit en liten mengde på stekeoverflaten før oppvarmingen starter. Dette gir bedre smak og bruning av maten.

Nummer 4:

Når du lager mat uten tilsatt fett eller olje, forvarm pannen på middels varme i ca. 2 minutter før du tilsetter maten. Hold deg i nærheten slik at du kan være sikker på at pannen ikke blir for varm.

Nummer 5:

Bruk lav til middels varme under tilberedningen. For steking eller wokking, start med middels til høy varme, men når pannen er varm, skru ned varmen. Du får fremdeles en perfekt gyllenbrun stekeoverflate på maten.
 

Vedlikehold av Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr

Med litt forsiktighet kan Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr vare livet ut.
 

Utstyr for bruk:

For å beskytte pannene dine anbefaler vi å bruke Le Creusets silikonutstyr, som er spesialdesignet for å være skånsomt mot kjøkkenutstyr.

Metallutstyr, skjeer eller ballongvisper kan brukes med forsiktighet. Kniver, redskaper med skarpe kanter, visper eller blendere bør ikke brukes på non-stick-overflaten.
Vis utstyr
Image without a name
Image without a name
 

Rengjøring:

Rengjøring er enkelt med Toughened Non-Stick Etter du har laget maten skal pannen avkjøles helt. Bare bruk en myk svamp til å vaske med varmt såpevann, deretter skyller du og tørker grundig. Vi anbefaler å bruke stoffpannebeskyttere når du stabler og oppbevarer panner.

Selv om det er trygt å vaske den i oppvaskmaskinen, anbefaler vi å vaske for hånd for å forlenge levetiden til non-stick-overflaten og sikre et best mulig resultat.
Se vedlikehold og bruk