Gulrotcupcakes med frosting

VANSKELIGHET
Middels Middels
MATLAGING
Under 1 time Under 1 time
ANTALL PERSONER
10+ 10+
Gulrotcupcakes med frosting
Arranger en hyggelig te- eller kaffestund for medlemmene i husstanden. Til seansen kan du passende servere våre gulrot-cupcakes, som smaker forrykende godt og som samtidig ser innbydende ut med frosting på toppen.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mel
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 2 egg
  • 150 g sukker
  • 1 dl olje
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts kanel
  • 100 g hakkede valnøtter
  • 300 g revne gulrøtter
Frosting:
  • 50 g mykt smør
  • 50 g fløteost
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 100 g melis
  • 50 g valnøttkjerner
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Sett ovnen på 175 °C.
  • 2
    Pisk egg og sukker sammen i en bolle til det er hvitt og luftig.
  • 3
    Tilsett de øvrige ingrediensene, og pisk deigen sammen.
  • 4
    Fordel deigen i en muffinform. Stek kakene i ca. 25-30 minutter. Avkjøl i formen på rist.
  • 5
    Rør sammen smør, fløteost, vaniljeekstrakt og melis til en myk og kremaktig frosting.
  • 6
    Spre et tykt lag med frosting på de kalde kakene, og sett en halv valnøtt på toppen av hver kake.