- Mel
Ingredienser
- 2 egg
- 150 g sukker
- 1 dl olje
- 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 2 ts kanel
- 100 g hakkede valnøtter
- 300 g revne gulrøtter
- 50 g mykt smør
- 50 g fløteost
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 100 g melis
- 50 g valnøttkjerner
-
SLIK GJØR DU
-
1Sett ovnen på 175 °C.
-
2Pisk egg og sukker sammen i en bolle til det er hvitt og luftig.
-
3Tilsett de øvrige ingrediensene, og pisk deigen sammen.
-
4Fordel deigen i en muffinform. Stek kakene i ca. 25-30 minutter. Avkjøl i formen på rist.
-
5Rør sammen smør, fløteost, vaniljeekstrakt og melis til en myk og kremaktig frosting.
-
6Spre et tykt lag med frosting på de kalde kakene, og sett en halv valnøtt på toppen av hver kake.