Hotpot med natchochips

VANSKELIGHET
Middels Middels
MATLAGING
Under 1 time Under 1 time
ANTALL PERSONER
6-8 6-8
Hotpot med natchochips
Prøv vår «hotpot»-oppskrift med nachochips, kylling og diverse grønnsaker.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fjærkre
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 400 g indrefileter fra frittgående kylling
  • 25 g fajita spice mix
  • 3 ss olivenolje
  • 4 fedd finhakket hvitløk
  • 2 bokser skinnfrie tomater
  • 500 g nachochips (bruk gjerne tortillachips)
  • Revet ost
  • 3 chilier skåret i tynne skiver
  • 1 boks røde nyrebønner, avsilt og skylt
  • 200 g frossen mais, kokt og avsilt
  • 90 g syltet rødløk (se oppskrift her)
  • Babyspinat
  • Avocado i terninger
  • Små, halverte tomater av forskjellige slag
  • Crème fraîche
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Forvarm ovnen til 200 °C
  • 2
    Vend kyllingfileten i 15 g fajita spice mix
  • 3
    Stek filetene i 2 ss olivenolje på middels varme til de er gjennomstekt (5–8 minutter)
  • 4
    Ta filetene ut av gryten og sett til side
  • 5
    Varm opp 1 ss olivenolje i gryten og tilsett hvitløk og resten av fajita-krydderblandingen
  • 6
    Stek i to minutter og tilsett deretter de hermetiske tomatene
  • 7
    La det småkoke i 10 minutter
  • 8
    Slå av varmen og sett 2/3 av sausen til side
  • 9
    Arranger nachochips i gryten og topp med tomatsaus, kyllingfilet og revet ost
  • 10
    Sett gryten i ovnen i fem minutter
  • 11
    Server med røde nyrebønner, syltet rødløk, mais, babyspinat, tomater, fersk chili, avokado og crème fraîche