- Sjokolade
Ingredienser
- 75 g finhakket hvit sjokolade
- 2 eggehviter
- 2 ss sukker
- 1 ½ dl crème fraîche 18 %
- 1 ss konsentrert hylleblomstsaft
- 1 ss bringebærsaft
- 2 ss espressopulver
- 1 ss friske bringebær
-
SLIK GJØR DU
-
1Smelt sjokoladen over vannbad og la den få avkjøle seg.
-
2Pisk eggehvitene stive.
-
3Tilsett sukkeret og fortsett å piske litt til.
-
4Vend den avkjølte smeltede sjokoladen inn i eggehvitene og tilsett crème fraîche.
-
5Del moussen i tre like porsjoner og tilsett forsiktig henholdsvis bringebærsaft, espressopulver og hylleblomstsaft til hver av porsjonene.
-
6Tilsett friske bringebær til bringebærmoussen.
-
7Fordel moussen i skålene, legg på lokk og sett i kjøleskap i minst fire timer.
-
8Pynt med friske bær og spiselige blomster før servering.