- Frukt
Ingredienser
- 200 g mykt smør
- 280 g sukker
- 3 egg
- 125 g hvetemel
- 25 g potetmel
- 1 ts bakepulver
- 280 g bær
-
SLIK GJØR DU
-
1Sett ovnen på 170 °C
-
2Pisk smør og sukker hvitt.
-
3Tilsett eggene ett om gangen under omrøring, til du får en luftig røre
-
4Sikt hvetemel, potetmel og bakepulver sammen, og vend melet forsiktig inn i røren
-
5Smør støpejernspannen med en smaksnøytral olje og spre røren jevnt i pannen
-
6Trykk bærene ned i røren over hele kaken, men legg noen bær til side for å dekorere kaken med til slutt
-
7Dryss et jevnt lag av sukker utover kaken
-
8Stek i ca. 30 minutter
-
9Pynt kaken med mynte og bærene du la til side tidligere