- Egg
Ingredienser
- Rapsolje eller vegetabilsk olje, til steking
- 5 store egg fra frittgående høner, pisket lett
- Smak til med salt og nykvernet svart pepper
- 250 g mel
- 1 kopp melk
- Hvit geitost
- Dampede reker
- Små urter og reddiker skåret i skiver
-
SLIK GJØR DU
-
1Sett ovnen på forvarme på 225 °C.
-
2Hell i litt vegetabilsk olje i alle de 12 muffinshullene i Le Creuset Toughened Non-Stick 12 Cup muffinsbrett. Sett muffinsbrettet inn i forhåndsvarmet ovn for å varmes opp. Dette trinnet har stor betydning fordi det er varmen som gir røren et sjokk og gjør at den blåser seg opp.
-
3Visp ingrediensene sammen til du får en klumpfri røre og hell den i en mugge for å gjøre det enklere å få det ut på det varme brettet. Hell røre i hvert muffinshull til de er omtrent 3/4 fulle mens oljen er varm (håndteres med forsiktighet). Sett rett tilbake i ovnen og stek til de har est seg ut og er mørkt gylne, i omtrent 15 minutter.
-
4La stå til avkjøling i en liten stund før du setter i en teskje myk, hvit geitost i hver fordypning. Topp med dampede reker, små urter, spiselige blomster og reddiker skåret i skiver.