Kanapeer av yorkshirepudding

VANSKELIGHET
Middels Middels
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
+10 +10
Kanapeer av yorkshirepudding
Disse fornøyelige, fluffy og gylne kanapeene er små yorkshirepuddinger som toppes med rekecocktail for en festlig vri. Nytes best med et glass musserende vin.
HOVEDINGREDIENSER
  • Egg
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • Rapsolje eller vegetabilsk olje, til steking
  • 5 store egg fra frittgående høner, pisket lett
  • Smak til med salt og nykvernet svart pepper
  • 250 g mel
  • 1 kopp melk
TIL SERVERING
  • Hvit geitost
  • Dampede reker
  • Små urter og reddiker skåret i skiver
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Sett ovnen på forvarme på 225 °C.
  • 2
    Hell i litt vegetabilsk olje i alle de 12 muffinshullene i Le Creuset Toughened Non-Stick 12 Cup muffinsbrett. Sett muffinsbrettet inn i forhåndsvarmet ovn for å varmes opp. Dette trinnet har stor betydning fordi det er varmen som gir røren et sjokk og gjør at den blåser seg opp.
  • 3
    Visp ingrediensene sammen til du får en klumpfri røre og hell den i en mugge for å gjøre det enklere å få det ut på det varme brettet. Hell røre i hvert muffinshull til de er omtrent 3/4 fulle mens oljen er varm (håndteres med forsiktighet). Sett rett tilbake i ovnen og stek til de har est seg ut og er mørkt gylne, i omtrent 15 minutter.
  • 4
    La stå til avkjøling i en liten stund før du setter i en teskje myk, hvit geitost i hver fordypning. Topp med dampede reker, små urter, spiselige blomster og reddiker skåret i skiver.