
Dersom du dagen før har tilberedt retten «kyllingbryst supreme med skogsopp» og «bakte hokkaidogresskar og gulrøtter med hvitløk og timian», så har vi et lekkert forslag til hva du kan gjøre med eventuelle rester.
HOVEDINGREDIENSER
- Fjærkre
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- Rester av oppskriften kyllingbryst supreme med skogsopp
- Rester av gulrøtter og hokkaidogresskar med hvitløk/timian
- 2 ss hakkede nøtter
- 2 ss revet parmesan
- 1 glass melk
- 20 g smør
- Salt og pepper
-
SLIK GJØR DU
-
1Forvarm ovnen til 180° C.
-
2Hakk restene av kyllingbrystene grovt sammen med resten av sausen. Tilsett eventuelt litt hvitvin hvis det er behov for å justere konsistensen. Sett til side.
-
3Mos restene av gulrøttene og hokkaidogresskarene.
-
4Varm en passende mengde melk i forhold til mengden av grønnsaker til den er lunken og hell den over grønnsaksmosen.
-
5Tilsett smøret og smak til.
-
6Smør minigrytene med et tynt lag smør. Ha litt kylling-/soppblanding i bunnen og dekk deretter med grønnsaksmosen.
-
7Bland nøtter og parmesan og strø det på toppen. Bak i ovnen i ca. 10 min.
-
8Ta dem ut når nøtte-/parmesanskorpen har fått en fin, gyllen farge.
-
9Server med blandet grønn salat med valnøttolje og litt friske krydderurter.