- Fjærkre
Ingredienser
- Rester av oppskriften kyllingbryst supreme med skogsopp
- Rester av gulrøtter og hokkaidogresskar med hvitløk/timian
- 2 ss hakkede nøtter
- 2 ss revet parmesan
- 1 glass melk
- 20 g smør
- Salt og pepper
-
SLIK GJØR DU
-
1Forvarm ovnen til 180° C.
-
2Hakk restene av kyllingbrystene grovt sammen med resten av sausen. Tilsett eventuelt litt hvitvin hvis det er behov for å justere konsistensen. Sett til side.
-
3Mos restene av gulrøttene og hokkaidogresskarene.
-
4Varm en passende mengde melk i forhold til mengden av grønnsaker til den er lunken og hell den over grønnsaksmosen.
-
5Tilsett smøret og smak til.
-
6Smør minigrytene med et tynt lag smør. Ha litt kylling-/soppblanding i bunnen og dekk deretter med grønnsaksmosen.
-
7Bland nøtter og parmesan og strø det på toppen. Bak i ovnen i ca. 10 min.
-
8Ta dem ut når nøtte-/parmesanskorpen har fått en fin, gyllen farge.
-
9Server med blandet grønn salat med valnøttolje og litt friske krydderurter.