- Fjærkre
Ingredienser
- 4 kyllingbryst
- 4 skiver parmaskinke
- 200 g rødbeter
- 1 fennikel (200 g)
- 300 g små poteter
- 3 ss. soltørkede tomater i olje
- 3-4 kvister timian
- Havsalt og pepper
- 1 pakke ruccola (100 g)
- 1 sitron
- 1 dl olivenolje
-
SLIK GJØR DU
-
1Sett ovnen på 200° C. Surr parmaskinke rundt hvert kyllingbryst, og legg dem i roasteren.
-
2Skrell rødbeter, og skjær dem i små terninger. Skrell fennikel i båter (spar toppen til pynt), og halver potetene. Fordel grønnsakene mellom kyllingen.
-
3Fordel soltørkede tomater ut over kyllingen. Hakk timian og dryss det over retten.
-
4Sett fatet 30-35 minutter i ovnen. Pynt retten med hakket fennikeltopp.
-
5Finhakk ruccola og bland med sitronsaft og olivenolje. Hell ruccola-salsaen over den ferdige retten.