Lammegryte med persille og gulrøtter

VANSKELIGHET
Middels Middels
MATLAGING
Under 2 timer Under 2 timer
ANTALL PERSONER
4-6 4-6
Lammegryte med persille og gulrøtter
Denne lekre lammegryten kan nytes hele året, men passer ekstra godt til de kalde vintermånedene. Retten er enkel å tilberede og fylt med smak, og når du tilbereder den i din støpejernsgryte, får du det møreste kjøttet.
HOVEDINGREDIENSER
  • Lam
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • Ca. 8 små lammekoteletter (Beregne ca. 2 koteletter per person)
  • 8-10 gulrøtter
  • 8 delikatesseløk
  • 1 persillebunt
  • Hvetemel
  • Salt og pepper
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Vend kotelettene i en blanding av mel, salt og pepper og stek de gylne i godt smør
  • 2
    Skjær gulrøttene i litt store biter og grovhakk en håndfull persille
  • 3
    Skjær løken i to deler
  • 4
    Legg koteletter, gulrøtter, persille og løk i en stor gryte og hell over ca. 1 liter vann
  • 5
    La det koke i ca. 1 time eller til kjøttet er helt mørt
  • 6
    Server med gode poteter og fersk persille.