
HOVEDINGREDIENSER
- Ost
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer bakepulver
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje havsalt
- 2 spiseskjeer honning
- 2 kopper kjernemelk
- 2 egg, pisket lett
- 4 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
- 1/2 kopp jalapenos, tynt skåret eller i terninger
- 1/2 kopp maiskjerner, pluss mer for pynt
- 1/2 kopp strimlet cheddarost
- 2 grønne løk, skåret i skiver
- 10 skiver tykkskåret bacon
- 1 kopp pico de gallo
- 1/2 kopp rømme
-
SLIK GJØR DU
-
1Forvarm grillen til 200 °C, eller på middels høy varme.
-
2Visp sammen mel, bakepulver, natron og salt i en stor bolle. Lag en fordypning i midten og tilsett honning, kjernemelk, egg og smeltet smør. Rør lett sammen. Tilsett jalapenos, mais, ost og grønn løk og rør igjen. Sett til side.
-
3Sett BBQ Outdoor Rund Pizzaplate på grillen for forvarming i 5 minutter. Legg baconskivene på den varme pannen og stek til de er brune og sprø, ca. 3–5 minutter per side. Overfør baconskivene til en tallerken dekket med papirtøklær for å trekke opp overflødig fett. Smuldre 2 skiver av det stekte baconet og tilsett i maiskakerøren.
-
4Fjern forsiktig overflødig fett fra pannen til det kun er et tynt lag igjen. Hell eller øs røren i den varme pannen, og bruk ca. 1/4 kopp til hver pannekake. Stek til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 2 minutter. Snu og stek til de er brunet på den andre siden. Ta den stekte maiskakene ut, sett til side på en tallerken, og dekk til. Gjenta med den gjenværende røren.
-
5Topp de ferdige maiskakene med bacon, og server med pico de gallo og rømme på siden.
Allsidigheten til vår BBQ Outdoor runde pizzaplate viser seg frem i full prakt i denne smakfulle Tex-Mex-brunsjoppskriften. Her fungerer pannen som en stor grillpanne som kan settes rett på grillen, noe som gir en trekullet smak til disse maispannekakene med chili, sprøtt bacon, vårløk og ost. Server de lekre maiskakene toppet med rømme og salsa sammen med strimler av sprøtt bacon for en restaurantverdig brunsj.
