- Grønnsaker
Ingredienser
- 60 g silketofu
- 2 vårløk
- 60 g fin bladspinat
- 500 ml grønnsaksbuljong
- 1-2 ss soyasaus
- 1-2 ss miso-paste
- Salt
- 1-2 dråper sesamolje
- 1 ts hurtiglagende wakame-alger
- 2 egg
- Bønnespirer
-
SLIK GJØR DU
-
1Legg silketofu på et skjærebrett, klapp tørr og kutt i små terninger.
-
2Rengjør vårløken og skjær i tynne ringer.
-
3Vask spinaten og la denne tørke litt.
-
4Kok opp buljongen i en gryte, legg til soyasaus og reduser varmen.
-
5Legg miso og wakame-alger i buljongen og la det løses opp under omrøringen (buljongen skal ikke lenger koke). Smak til med salt og sesamolje.
-
6Legg vårløkringene og bladspinaten i buljongen.
-
7Skill eggene og legg hver eggeplomme i en liten skål. Legg eggeplommene i buljongen(som ikke koker) ved hjelp av skålene.
-
8La alt ligge og godgjøre seg i 2-3 minutter. Hell suppen i to skåler og server med bønnespirer.