Muffins med hvit geitost

VANSKELIGHET
Middels Middels
MATLAGING
Under 1 time Under 1 time
ANTALL PERSONER
10+ 10+
Muffins med hvit geitost
Her får du oppskriften på deilig salt muffinsnack med geitost, ricotta og spinat.
HOVEDINGREDIENSER
  • Egg
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 400 g opptint, helbladet spinat
  • 500 g ricotta
  • 5 egg
  • 2 ss hakket dill
  • 12 daddeltomater
  • 100 g hvit geitost
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Sett ovnen på 160 °C.
  • 2
    Trykk væsken ut av spinaten. Rør spinaten sammen med ricotta, egg og hakket dill.
  • 3
    Skjær geitosten i terninger og fordel disse i spinatblandingen. Fordel blandingen i en muffinform.
  • 4
    Bak muffinsene i 35–45 minutter, til de er faste og lett gylne. Avkjøl i formen på rist.