51101240013100
51101240013100

Dyp stekepanne m/ helletut Toughened Non-Stick

4,2 out of 5 Customer Rating
Dyp stekepanne m/ helletut Toughened Non-Stick
Rediger
1 969,00 kr.
inkl. mva
Denne sautekasserolle med helletut har effektivt non-stick-belegg og er et allsidig redskap som er enkelt å rengjøre. Den er ideell for en rekke oppskrifter, inkludert wokretter, og har to praktiske helletuter for enkel fjerning av væsker for å oppnå sprø resultater. Lokket av 18/10 rustfritt stål er formet slik at det dekker utløpene og holder på smaken. Hvis den brukes uten lokk, kan væsker raskt forvandles til en deilig saus takket være den brede, flate bunnen av gryten. Høye sider og dybde hindrer sprut eller søl og gjør det enkelt å røre. Denne slitesterke gryten er egnet for bruk på alle koketopper, inkludert induksjon og ovnssikker til 260 °C.
Funksjoner
  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Den beste non-stick-gryten vår: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51101240013100

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
2.8 L
Lengde:
45 cm
Bredde:
24 cm
Høyde:
12.5 cm
Dybde:
8.5 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din. Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering