SW0147
SW0147
5 out of 5 Customer Rating
Kobe skål stentøy
Rediger
  • Velg din størrelse
N/A
inkl. mva
Denne lille skålen i stentøy er perfekt til servering av autentiske japanske småretter, forretter, desserter og små hovedretter – alt fra ris til friske urter og dippsauser. Den minimalistiske stilen gir en klar assosiasjon til landets estetikk. Bruk den til de asiatiske favorittrettene dine.
Funksjoner
  • Ingen riper i lakken: Det glaserte stentøyet vårt er ripebestandig og lett å vaske.

  • Utmerket utforming: Stentøyet vårt er laget av spesialleire som sikrer jevn temperatur. Den er også eksepsjonelt sterk og bestandig.

  • Avansert effektivitet: Kjelene våre har en bred base som gir mer effektiv oppvarming.

  • Ikke for varmt: Lag mat med en jevn, lav til middels temperatur for å ta best mulig vare på støpejernet ditt.

  • Valget er ditt: Tilgjengelig i flere størrelser slik at alle kjøkkenbehovene dine blir møtt.

  • Et moderne ikon: Dette produktet har et unikt treringsdesign og passer med de ikoniske støpejernsgrytene – så derfor passer det perfekt med resten av Le Creuset-samlingen din.

  • Bruk varmt eller kaldt: Stentøyet vårt er varmebestandig fra -23 °C til +260 °C.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale

Stentøy

Garanti

10 år

SKU

SW0147

Ovnens grill
Ovnens grill
Mikroovn
Mikroovn
Ovn
Ovn
emperaturområde

-23℃ til 260℃

Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen. Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm. Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur. Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først.

Rengjøring

Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.

Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.

Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering