Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
Squash er et perfekt supplement til den møre laksen i denne oppskriften på krydret kokoskarri. Den grønne karriens intense smak passer godt til de friske grønnsakene, og bader retten i en krydret kokossaus med et piff av limesaft. Nyt denne karriretten som et helt måltid, eller med dampet ris for å få med all den lekre sausen.
Braisering er ikke kun til kjøtt. I denne oppskriften brukes samme prinsipp til å omdanne tørkede, hvite bønner og grønnsaker til et lekkert, vegetarisk måltid – og du kan godt utelate osten (eller bruke en vegansk osteerstatning) for å gjøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, men det krever ikke mye arbeid. Den trenger tiden for å sikre at retten blir kremaktig og smeltende mør.
Dette 2-delte settet i støpejern består av en 24 cm Signature Sauteuse, ideell for slow food som gryteretter. Og en 24 cm kvadratisk grillpanne med ribbet stekeflate som fører bort overflødig fett samtidig som ingrediensene får det lekre grillmønsteret.
Funksjoner
En skikkelig arbeidshest: Den passer like godt i ovn, på komfyr, induksjon eller under grillfunksjonen til ovnen.
God mat: Støpejern holder på varmen og gir jevn matlaging og bruning. De ferdige rettene dine vil også holde seg varme på bordet lenge.
Ikke for varmt: Lag mat med en jevn, lav til middels temperatur for å ta best mulig vare på støpejernet ditt.
Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer kvaliteten du forventer fra Le Creuset.
Materiale
Emaljert støpejern
Produsert i
Frankrike
SKU
G1000030901
Ovnens grill
Ovn
Keramisk kokeplate
Gass
Induksjon
Lagring
Tåler frys
Pleie
Tåler oppvaskmaskin
Før du bruker produktet
Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)
Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.
Matlaging
Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.
Vi anbefaler at du kun bruker Le Creusets silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. Metallverktøy kan brukes hvis du er forsiktig, men du må ikke skrape overflatene, da det kan forårsake skade.
Bruk produktet på den kokeplaten som er mest mulig lik størrelsen. Da tilberedes maten jevnt, og det begrenser risikoen for å skade håndtak og sider. Dette er spesielt viktig på induksjonsplater: Bruker du en plate med feil størrelse, er det en risiko for at komfyren ikke "gjenkjenner" produktet.
Tilberedning på middels eller lav varme gir best resultat – også ved steking. La produktet varmes opp gradvis for at maten skal bli jevnt tilberedt og få den beste smaken. Trenger du høy varme kan du skru ned når du har nådd ønsket temperatur.
Dra aldri produktet over en komfyr med glassoverflate. Det kan skade både bunnen av produktet og komfyren. Løft produktet av og på kokeplaten eller blusset.
Rengjøring
Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.
Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig.
Ikke bruk skuremidler eller veldig stive svamper eller børster på noen av overflatene.
Tørk grundig etter vask og oppbevar på et tørt sted.
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering