Bruk og vedlikehold
Den ultimate knivguiden
Vil du kutte, skjære og hakke ingrediensene nøyaktig? Så setter du deg opp for suksess med det viktigste verktøyet på kjøkkenet. Le Creusets kniver inkluderer serier med damaskus stålblader som er perfekte for hverdagslige oppgaver og forenkler måltidsforberedelse, noe som gjør dem til et allsidig tillegg til samlingen din.
utforsk serien
Høyeste kvalitet
Vi tilbyr to knivspenner med damaskus stålblader – den absolutt høyeste kvaliteten på bladstål. Dette flerlags stålet har et vakkert og særpreget "damasklignende" mønster, og ingen kniver har et mønster som er like. Disse knivene er også utrolig skarpe for en overlegen skjæreytelse.
Utforsk serien
Våre funksjoner
En skarp kvalitetskniv er en kokkens beste venn – den skal føles bra i hånden din og stå opp mot påkjenningene på kjøkkenet. Før du velger en ny kniv, er det viktig å forstå noen av kjennetegnene på kvalitet.
Vårt håndverk
Hver Le Creuset-kniv, fra råmateriale til sluttemballasje, går gjennom en rekke strenge trinn. Resultatet er et ekteskap av tradisjonelt håndverk med moderne design, og er skapt av ekspertene i Solingen i Tyskland (et kvalitetsmerke).
Premium stål
Våre kniver i rustfritt stål og Olive Wood-håndtak har kniver laget av 64 lag damaskusstål, pakket rundt en VG-10-stålkjerne for stabilitet og en usedvanlig skarphet. Knivene på det fenoliske håndtaket vårt har et skarpt knivblad i rustfritt stål med enestående levetid.
Komfortabelt grep
Å lære hvordan du holder en kniv er et viktig første steg for å sikre de beste resultatene når du bruker den. Håndtaket skal få kniven til å føles som en forlengelse av kroppen når den brukes, og de ergonomiske håndtakene på Le Creuset-knivene er designet for å gjøre nettopp det.
Finn den perfekte kniven
Le Creuset tilbyr en rekke flerbrukskniver, noe som gjør dem til en bærebjelke på kjøkkenet.
Grønnsakskniv Det uunnværlige
Denne lille kniven er uovertruffen for å kutte i detalj selv de minste matvarene.
Forskjærkniv Perfeksjonisten
Lag kjøtt som en profesjonell ved å bevege dette tynne bladet i en sagaktig bevegelse. Nyt et rent snitt hver gang.
Kokkekniv All-Rounder
Kanskje den viktigste kniven på kjøkkenet. Den kan brukes til å kutte kjøtt, skjære grønnsaker, skjære urter og hakke nøtter.
Brødkniv Bakerens venn
Perfekt for å skjære gjennom brød og kake. Den taggete kanten kan skjære gjennom et tøft eksteriør uten å kollapse det delikate interiøret.
Santoku Knife: The Three Virtues
A multi-purpose blade originating from Japan, ‘Santoku’ translates into the “three virtues”: slicing, dicing, and mincing.
Våre utvalg
Le Creuset-knivkolleksjonen passer til en rekke smaker, og er tilgjengelig med våre utsøkte italienske håndtak i oliventre, elegante håndtak i rustfritt stål eller våre vakkert ferdige sorte fenolhåndtak. Hvilken farge velger du?
Håndtak i oliventre
Vårt elegante håndtak i oliventre er kondisjonert og forseglet og tilbyr maksimal holdbarhet.
Håndtak i rustfritt stål
Stilig og enkelt, dette knivhåndtaket er hjemme i både tradisjonelle og moderne kjøkken.
Fenolhåndtak
Vårt svarte fenolhåndtak er komfortabelt i hånden, og er laget av plast av høy kvalitet for et sikkert grep.
Slik sliper du kniven din
Ta godt vare på Le Creuset-knivene dine med denne nyttige knivsliperen. Dette kjøkkentilbehøret er et flott tillegg til alle knivkolleksjoner, og vil utvide brukervennlighet og ytelse av topp kvalitet. De diamantbelagte slipeskivene sliper knivene dine enkelt, med to slipeposisjoner tilgjengelig: Grov og fin.