Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
Squash er et perfekt supplement til den møre laksen i denne oppskriften på krydret kokoskarri. Den grønne karriens intense smak passer godt til de friske grønnsakene, og bader retten i en krydret kokossaus med et piff av limesaft. Nyt denne karriretten som et helt måltid, eller med dampet ris for å få med all den lekre sausen.
Braisering er ikke kun til kjøtt. I denne oppskriften brukes samme prinsipp til å omdanne tørkede, hvite bønner og grønnsaker til et lekkert, vegetarisk måltid – og du kan godt utelate osten (eller bruke en vegansk osteerstatning) for å gjøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, men det krever ikke mye arbeid. Den trenger tiden for å sikre at retten blir kremaktig og smeltende mør.
Slipp løs vinens smak og aroma med denne elegante vinball-lufteren, laget av håndverksmessig stentøy. Den passer de fleste vinkarafler – du ganske enkelt legger den inn i karaffelen og heller vinen over. De lange sporene gjør at luftingsprosessen blir maksimal slik at du kan nyte hver slurk til det fulle.
Funksjoner
Ingen riper i lakken: Det glaserte stentøyet vårt er ripebestandig og lett å vaske.
Utmerket utforming: Stentøyet vårt er laget av spesialleire som sikrer jevn temperatur. Den er også eksepsjonelt sterk og bestandig.
Bruk varmt eller kaldt: Stentøyet vårt er varmebestandig fra -23 °C til +260 °C.
Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.
Materiale
Stentøy
Produsert i
Kina
Garanti
10 år
SKU
91043500159005
Lengde:
4 cm
Bredde:
4 cm
Høyde:
8.4 cm
emperaturområde
-23℃ til 260℃
Lagring
Tåler frys
Før du bruker produktet
Før du bruker vintilbehøret ditt for første gang må du alltid se instruksene for modellen din.
Matlaging
Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.
Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.
Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen.
Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm.
Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur.
Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først.
Rengjøring
Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.
Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.
Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.
Bruk
Fjern eventuell folie som dekker korken og sjekk at flaskehalsen og -kanten ikke har hakk eller sprekker.
Sett flasken på en fast, plan overflate når du åpner den.
Vær forsiktig når du åpner – tuppen på korketrekkeren er skarp!
Pass på at korketrekkeren alltid sitter i rett vinkel på flaskehalsen før du åpner den.
Vil du erstatte en slitt trekker? Skru løs det beskyttende dekselet i krom, ta ut den gamle trekkeren, sett inn den nye skruen og fest det beskyttende dekselet igjen. Du bør alltid lese instruksene til den spesifikke modellen først.
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering