- Grønnsaker
Ingredienser
- olivenolje
- 1 aubergine
- 1 squash
- 1 rød paprika
- 1 gul paprika
- 4 tomater
- 1 håndfull hestebønner (eller grønne bønner)
- 2 finhakkede løk
- 2 fedd hvitløk, presset
- salt og pepper
- 1 bunt rød og grønn basilikum
-
SLIK GJØR DU
-
1La gryten stå på middels varme i 5–7 minutter og tilsett deretter 3 ss olivenolje.
-
2Skjær aubergine, squash og paprika i grove terninger.
-
3Skjær tomatene i fire biter og bønnene i grove biter.
-
4Legg løk- og auberginebitene i gryten og la dem steke til auberginen er mør.
-
5Tilsett hvitløk og smak til med salt og pepper.
-
6Tilsett rød og gul paprika, bønner og deretter squash. La grønnsakene steke i 5 minutter til de er møre.
-
7Tilsett tomater og la det hele småkoke i 10 minutter på lav varme. Smak til med salt og pepper.
-
8Riv basilikumbladene ut over grønnsakene. Vend alt godt og drypp et par dråper god olivenolje over helt til slutt.
-
9Serveres med grovt brød.