- Fisk og skalldyr
Ingredienser
- 4 stk rå lakseburgere (feks fra Salma)
- Salt og pepper
- 2 ss rapsolje
- 2 dl edamame (soyabønner) – du får dem blant annet i frysedisken i de fleste MENY butikker
- 1 dl olivenolje
- 1 lime
- 2 ss finhakket dill
- 4 hamburgerbrød
- 4 ss yoghurt naturelle
- 1 hjertesalat, finsnittet
-
SLIK GJØR DU
-
1Krydre lakseburgerne med salt og pepper. Pensle med rapsolje.
-
2Grill lakseburgerne på direkte varme i ca 1 minutt på hver side. Best resultat får du hvis burgerne er litt rosa i midten.
-
3Bland edamamene med olivenolje. Smak til med limesaft, dill, salt og pepper.
-
4Del burgerbrødene i to, pensle med litt rapsolje og grill dem raskt på direkte varme.
-
5Topp bunnen med yoghurt, hjertesalat, lakseburger og edamamesalat. Jeg har i tillegg pyntet med noen ertespirer.