- Korn
Ingredienser
- 1 dl rugflak
- 2 dl vann
- 1 klype salt
- 300 g hagtorn, frossen
- 100 g gulrot, grovt revet
- 100 g eplemos (du kan kjøpe det eller lage det selv)
- 50 dl kokossukker (kan kjøpes i velassorterte supermarkeder)
- 1 ts vaniljepulver
- 2–4 ss havreyoghurt (kan kjøpes i velassorterte supermarkeder)
- 2–4 ss hagtorn-/gulrotkompott
- Et dryss lakrispulver
-
SLIK GJØR DU
-
1Ha alle ingrediensene til kompotten i en gryte og kok opp
-
2La det småkoke i 10–15 minutter
-
3Smak til med sukker og vanilje, og legg til side
-
4Ha i rugflak, vann og salt i en gryte og kok opp
-
5La det småkoke til flakene er myke – rør underveis
-
6Ha den ferdige grøten i en skål, topp med kompott, yoghurt og gi grøten et dryss lakris