- Fisk og skalldyr
Ingredienser
- 400 g laksefilet
- 1 ss olivenolje
- Salt og pepper, etter smak
- 200 g fersk spinat
- 100 g grønne erter
- 2 søtpoteter (små)
- 4 egg
- 100 g grønne bønner (haricots verts)
- 1 ss Dijon-sennep
- 1 ss grov sennep
- 1 ss honning
- 1,25 dl olivenolje
- Saften av 1 sitron
- Salt og pepper, etter smak
-
SLIK GJØR DU
-
1Skrell potetene og skjær dem i skiver. Stek dem i en panne over middels varme til de er gylne og gjennomstekt. Sett til side.
-
2Blanchér erter og bønner til de er møre, hell av vannet og la dem avkjøles. Sett til side.
-
3Kok eggene til de er «smilende». Skrell dem og del dem i to. Sett til side.
-
4Ha alle ingrediensene til vinaigrette i en bolle og visp dem sammen til en jevn dressing. Sett til side.