- Kjøtt
Ingredienser
- 600 g kyllingbryst, skåret i spiseklare stykker
- 1 ss solsikkeolje
- 2 ss mild rød karripasta
- 1 ss fersk ingefær, finrevet
- 4 fedd hvitløk, finrevet
- 1 paprika, skåret i tynne skiver
- ½ ts sukker
- 100 ml østers- eller hoisin-saus
- 150 g fersk ananas, skåret i spiseklare terninger
- 4 vårløk, skåret i tynne skiver
- 50 g rødkål, skåret i tynne skiver
- Salt og pepper
- 5 basilikumblader, skåret i tynne strimler
- ½ salathode, f.eks. isberg eller hjertesalat
-
SLIK GJØR DU
-
1Hell oljen i en stor panne og varm den opp på høy varme. Brun kyllingbryststykkene til de har fått litt farge.
-
2Tilsett rød karripasta, ingefær, hvitløk, paprika, sukker og brun i ytterligere 3 minutter.
-
3Tilsett østers- eller hoisin-saus, ananasterninger, vårløk og rødkål og vend alt sammen. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt, og smak til retten. Ta pannen av varmen, tilsett basilikum og la retten kjøle litt av.
-
4Legg to salatblader oppå hverandre og form en skål der du legger i en skjefull kylling og grønnsaker. Rull den eventuelt til en vårrull hvis du opplever at fyllet faller ut.