Bruk og vedlikehold

Slik bruker du rustfritt stål

Le Creusets serier av flerlags rustfritt stål, 3-lags rustfritt stål og Signature-rustfritt stål, er perfekt egnet til daglig matlaging og består av et bredt utvalg av former og størrelser.
 
Laget ved hjelp av et trelagssystem, som gir en aluminiumskjerne med overlegen varmefordeling. Kjernen strekker seg fra bunnen av pannen og helt opp for jevn oppvarming, med en fullforseglet kant for at det ikke skal dryppe når du heller. Basen er også magnetisk, noe som betyr at den fungerer på alle kokeplater, inkludert induksjon.
Trenger du å bruke den rustfrie pannen i ovnen? Ikke noe problem, både Le Creuset 3-lags rustfritt stål og Signature rustfritt stål kan brukes både på toppen av koketoppen og inne i ovnen.
Le Creusets flerlagskokekar i rustfritt stål er produsert med lidenskap av dyktige håndverkere. Kvalitetsdesignene hjelper deg med å mestre kulinariske utfordringer.
Image without a name

Utforsk kolleksjonen

Fordeler med matlaging med bruk av rustfritt stål

Image without a name
Kokekar i rustfritt stål er svært allsidige og kan gå fra komfyr til ovn og deretter bringes til bordet for en ekte «rett fra kjøkkenet til spisebordet»-opplevelse.
Den er ikke-reaktiv, slitesterk og lett å rengjøre. Dette er av grunnene til at den er et populært valg hjemme, men også i kjøkken på restauranter og andre steder med kommersiell drift.
Kokekarene i rustfritt stål har en profesjonell, men komfortabel vekt, som er perfekt for daglig bruk.
Den er varmeeffektiv takket være konstruksjonen i flere lag, så du trenger bare å bruke lav til middels varme. Middels varme gir fremdeles en høy overflatetemperatur som lar deg frese og karamellisere ingrediensene vakkert.
Begge kokekarseriene i rustfritt stål kommer med livstidsgaranti.
KJØP KOKEKAR
 

Skinnende design

Kokekar i rustfritt stål er designet for kvalitet, og kokekarene er bygget til de eksepsjonelt høye kvalitetsstandardene du forventer fra Le Creuset.
Image without a name
 

Innvendig

For fantastisk allsidighet tilbyr vi et utvalg av belagt eller ubelagt overflate på utvalgt kjøkkenutstyr. Den ubelagte indre overflaten er ideell til småkoking, bruning og karamellisering av favorittingrediensene dine. Vår non-stick-innside frigjør mat lett, slik at du kan lage mat med lite eller ikke noe fett – noe som gjør det til et godt valg for sunnere matlaging.
 

Hoveddelen

To karakteristiske varianter er tilgjengelige: 3-lags rustfritt stål har rene linjer med satineksteriør, mens det slående, superblanke eksteriøret til Signature Stainless Steel-kolleksjonen gir ekstra gnist til ethvert kjøkken. Begge finishene er enkle å rengjøre og beholder glansen over tid.
Image without a name
Image without a name
 

Håndtakene

Ovnssikre til 260 °C, og både de lange sidehåndtakene og hjelpehåndtakene med godt grep er designet for bedre komfort, balanse og kontroll. Hvert håndtak er sikkert festet med solide nagler i rustfritt stål.
 

Lokkene

3-lags rustfritt stål har et slankt, moderne lokk med et sjenerøst stort løkkehåndtak for enkel løfting selv når du bruker grytevotter. Lokket i Signature-serien er siselert med Le Creusets ikoniske design med tre ringer og en knott i rustfritt stål. Begge lokkstilene gir minimalt tap av fuktighet under matlaging.
Image without a name
 

Perfekte resultater, gang etter gang

Matlagingstips for tilberedning i rustfritt stål

Bruk disse eksperttipsene for å få mest mulig ut av Le Creusets kokekar i rustfritt stål:

1

Takket være seriens glimrende egenskaper for varmeledning og til å holde på varme, kan man bruke lav til middels varme.

2

Når du lager mat i en ubelagt panne, tilsett nok olje, smør eller fett til å dekke bunnen.

3

For steking eller wokking, start med middels til høy varme, men når maten er tilsatt, skru ned varmen. La aldri oljen/fettet bli rykende varmt.
 

Ta vare på kokekaret i rustfritt stål

Image without a name
 
Le Creuset flerlags kokekar i rustfritt stål er enkle å vaske for hånd, men tåler også oppvaskmaskin hvis du ønsker det. Etter koking, la pannen avkjøles helt. Vask i varmt såpevann med en ikke-slipende vaskesvamp. Skyll og tørk grundig.
For vanskelige flekker eller matrester, bløtlegg i varmt såpevann i ca. 10 minutter. Et proprietært rengjøringsmiddel for rustfritt stål kan også brukes av og til for å maksimere glansen til kokekaret eller fjerne eventuelle standhaftige vannflekker.
SE VEDLIKEHOLD OG BRUK