Slik bruker du Toughened Non-Stick
Uslåelig ytelse
Kolleksjonen gir overlegne resultater og brukervennlighet i hverdagen. Disse essensielle pannene for kjøkkenet er laget etter våre legendariske standarder, og ikke bare er de eksepsjonelt spenstige – de er også utrolig allsidige.
Anodisert aluminium er en god varmeleder og sprer varmen jevnt over hele pannen – dette gjør materialet perfekt for matlaging uten skjevfordeling av varme, noe som gir perfekte, jevne resultater.
Utforsk kolleksjonen
Rask og enkel matlaging
Hovedfordeler:
Nummer 1: Robust 3-lags non-stick-belegg
Nummer 2: Herdet 6-lags hoveddel
Nummer 3: Allsidig
Nummer 4: Håndtak
Nummer 6: Passer til alle kokeplater
Nummer 7: Fettfattig matlaging
Nummer 8: Kompromissløs garanti
Lag mat med selvtillit
Matlagingstips for Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr
Nummer 1:
Nummer 2:
Nummer 3:
Nummer 4:
Nummer 5:
Vedlikehold av Toughened Non-Stick-kjøkkenutstyr
Utstyr for bruk:
Metallutstyr, skjeer eller ballongvisper kan brukes med forsiktighet. Kniver, redskaper med skarpe kanter, visper eller blendere bør ikke brukes på non-stick-overflaten.
Rengjøring:
Selv om det er trygt å vaske den i oppvaskmaskinen, anbefaler vi å vaske for hånd for å forlenge levetiden til non-stick-overflaten og sikre et best mulig resultat.