Slik bruker du vår Cocotte Every
Hvis du liker å lage kornretter, kommer du til å få mye glede av Cocotte Every-riskokeren. Den er enkel å bruke og gir perfekte resultater. Det flotte designet og allsidigheten gjør Cocotte Every til en kjøkkenfavoritt, ikke bare for å tilberede ris og korn, men også en rekke av yndlingsrettene dine! Lær mer om de viktigste funksjonene til den multifunksjonelle gryten og hvordan du bruker den nedenfor.
Derfor bør du velge Cocotte Every
Vår Cocotte Every er designet med den ideelle formen, størrelsen og funksjonaliteten for å lage perfekt ris hver gang. De høye, buede sidene fremmer sirkulasjon av luft- og væske, og den jevne varmen fra den emaljerte støpejernskonstruksjonen sikrer en jevn fuktighetsfordeling for å tilberede hvert korn til perfeksjon. Det innvendige lokket av stentøy forhindrer skumming og overkoking, noe som ofte oppstår når du koker ris i en vanlig gryte. Med det emaljerte interiøret i Matte Black slipper du å brenne inn gryten, og den er enkel å rengjøre. Med dette praktiske produktet kan du i tillegg nyte fordelene ved passiv matlaging: Varm opp gryten med pasta eller korn på platetoppen, sett på lokket og la restvarmen tilberede maten.
Den perfekte risen: Trinn for tinn
Følg trinnene nedenfor for å se hvor enkelt det er å lage luftig og jevn ris hver gang.
Trinn 1
Skyll risen grundig.
Trinn 2
Ha ris, vann og krydder i Cocotte Every.
Trinn 3
Varm opp væsken sakte til kokepunktet. Skru ned, dekk til og la det småkoke uforstyrret i 15–20 minutter avhengig av korntype.
Trinn 4
La risen dampe i 10 minutter, og server.
Slik lager du japansk ris
Kokk og matskribent Yuki Gomi viser hvordan du lager den perfekte risen i Cocotte Every.
Én gryte, mange alternativer: Lær å mestre flere teknikker
Selv om Cocotte Every er designet for å lage en perfekt luftig og jevn ris, kan den brukes til mye mer enn det. Den unike formen er egnet for flere retter som tradisjonelt tilberedes i støpejernsgryter, –fra supper til brød og frityrsteking. I tillegg er gryten ildfast: Du kan bruke den til å bake, holde rettene varme eller varme opp matrester. Her er noen ideer for å komme i gang.
Bak
Bruk Cocotte Every til å bake et lite, lekkert brød, enten det er søtt eller salt. Det sorte belegget på innsiden fremkaller en gyllenbrun skorpe og et saftig indre.
Fritering
De høye sidene minimerer søl og gjør gryten perfekt for steking. Du kan steke alt fra tempurareker til en liten porsjon pommes frites når lysten melder seg!
Stuing
Kapasiteten på 2 l er ideell for en liten suppe eller en varm gryterett på en kald dag. De høye sidene på den dype gryten gjør den spesielt egnet for lage puré av supper med en stavmikser.
Damp
Bruk stentøysinnsatsen for å dampe raskt og effektivt. Denne teknikken er flott for muslinger. Server dem i den fargerike gryten for å holde dem varme mens du spiser.
Miks og match
Se vårt utvalg av tilbehør og finn flere favoritter som passer din Cocotte Every.
Se mer
Oppdag hvordan du får det beste ut av støpejernsproduktene dine, inkludert de beste tipsene om rengjøring, bruk, matlagingsteknikker og mer.