SS5381
SS5381

Gryte- og dampinnsatssett 3-ply rustfritt stål

4,5 out of 5 Customer Rating
Gryte- og dampinnsatssett 3-ply rustfritt stål
Rediger
2 599,00 kr.
inkl. mva
Dette allsidige settet har en 20 cm gryte med en stor kapasitet på 4 liter, samt en dampkoker med et bredt dampområde for store porsjoner. Ideell for å tilberede større porsjoner. Måltidene kan tilberedes samtidig i gryten og dampkokeren – tilsett det ventilerte lokket (varmebestandig opp til 220 °C) for å spare energi. Damperen kan også brukes som et dørslag.
Funksjoner
  • Presisjonshelling: En praktisk kant sikrer ren og enkel helling.

  • Flerlagsteknologi med tre lag: Aluminium og rustfritt stål i beste kvalitet settes sammen for å danne et trelagsmateriale som fordeler varmen jevnt og forsiktig i hele pannen. Materialet bidrar til rask og jevn varmefordeling og passer spesielt godt til «dagligkjøkkenet».

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt 3-lags kjøkkenutstyr i rustfritt stål passer for alle typer kokeplater og generell bruk i ovn – og tåler opptil 260 °C. Ikke egnet til mikrobølgeovn.

Materiale

Rustfritt stål

Produsert i

Kina

Garanti

10 years

SKU

53812200010000

Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Bruk nok grønnsaks- eller maisolje til å dekke bunnen av pannen når du steker i den første gang. Varm opp oljen forsiktig, og rist produktet slik at de indre sideveggene også dekkes av oljen. Fjern det fra varmen, la det kjøle seg ned, og tørk med tørkerull.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Bruk produktet på den kokeplaten som er mest mulig lik størrelsen. Da tilberedes maten jevnt, og det begrenser risikoen for å skade håndtak og sider. Dette er spesielt viktig på induksjonsplater: Bruker du en plate med feil størrelse, er det en risiko for at komfyren ikke "gjenkjenner" produktet.

Tilberedning på middels eller lav varme gir best resultat – også ved steking. La produktet varmes opp gradvis for at maten skal bli jevnt tilberedt og få den beste smaken. Trenger du høy varme kan du skru ned når du har nådd ønsket temperatur.

Ved matlaging på induksjonskomfyr bør du unngå å bruke "boost"-funksjonen, da den kun skal brukes til rask oppvarming av store mengder vann.

Hvis du bruker salt, ikke strø det direkte på en overflate av rustfritt stål. For å unngå skade tilsetter du det til varm væske eller mat.

For best resultat, plasser produktet på en plate eller rist. Plasser aldri produktet direkte på bunnen i ovnen. Det kan øke temperaturen og føre til en raskere, ukontrollert kokeprosess som kan forårsake skade.

Når produktet brukes under grillfunksjonen i ovnen, må du alltid sørge for at avstanden er minst 5 cm mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

La alltid produktet avkjøles i noen minutter før du starter rengjøringen. Ikke senk produktet ned i- eller fyll det med kaldt vann mens det er varmt. Ekstreme temperaturendringer kan forårsake skade på emaljen.

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering