SS53203
SS53203

Gryte 3-ply rustfritt stål

5 out of 5 Customer Rating
Gryte 3-ply rustfritt stål
Rediger
  • Velg din størrelse
1 949,00 kr. - 2 969,00 kr.
inkl. mva
Denne dype trelags-gryten i rustfritt stål gjør det lett å lage alle slags retter, fra curry og risotto til hjemmelagede supper og klassiske gryteretter. Flerlagskonstruksjonen fordeler varmen skånsomt og jevnt, og gir deg nydelige resultater. Når den i tillegg ser så bra ut er det jo ingen grunn til ikke å ta den med til bordet!
Funksjoner
  • Presisjonshelling: En praktisk kant sikrer ren og enkel helling.

  • Flerlagsteknologi med tre lag: Aluminium og rustfritt stål i beste kvalitet settes sammen for å danne et trelagsmateriale som fordeler varmen jevnt og forsiktig i hele pannen. Materialet bidrar til rask og jevn varmefordeling og passer spesielt godt til «dagligkjøkkenet».

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din koketopp: Våre 3-Ply kokekar i rustfritt stål er egnet for alle kokeplater og vanlig bruk i ovner, og er trygge opptil 260 °C. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Rustfritt stål

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

SS53203

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Bruk nok grønnsaks- eller maisolje til å dekke bunnen av pannen når du steker i den første gang. Varm opp oljen forsiktig, og rist produktet slik at de indre sideveggene også dekkes av oljen. Fjern det fra varmen, la det kjøle seg ned, og tørk med tørkerull.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Hvis du bruker salt, må du ikke helle dette direkte på overflaten i rustfritt stål. For å unngå skade bør saltet tilsettes en varm matlagingsvæske eller mat.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering