Husk: bruk alltid grytekluter når du håndterer noe varmt.
Bruk produktet på den kokeplaten som er mest mulig lik størrelsen. Da tilberedes maten jevnt, og det begrenser risikoen for å skade håndtak og sider. Dette er spesielt viktig på induksjonsplater: Bruker du en plate med feil størrelse, er det en risiko for at komfyren ikke "gjenkjenner" produktet.
Ved matlaging på induksjonskomfyr bør du unngå å bruke "boost"-funksjonen, da den kun skal brukes til rask oppvarming av store mengder vann.
Dra aldri produktet over en komfyr med glassoverflate. Det kan skade både bunnen av produktet og komfyren. Løft produktet av og på kokeplaten eller blusset.
Hvis du bruker salt, ikke strø det direkte på en overflate av rustfritt stål. For å unngå skade tilsetter du det til varm væske eller mat.
Hvis den er varm, skal den plasseres på en varmebestandig overflate.
Når produktet brukes under grillfunksjonen i ovnen, må du alltid sørge for at avstanden er minst 5 cm mellom varmekilden og toppen av produktet.
For å beskytte og forhindre skade på overflaten, må den kun brukes ved lav eller middels varme. Bruk aldri dette produktet på høy varme.