Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
Squash er et perfekt supplement til den møre laksen i denne oppskriften på krydret kokoskarri. Den grønne karriens intense smak passer godt til de friske grønnsakene, og bader retten i en krydret kokossaus med et piff av limesaft. Nyt denne karriretten som et helt måltid, eller med dampet ris for å få med all den lekre sausen.
Braisering er ikke kun til kjøtt. I denne oppskriften brukes samme prinsipp til å omdanne tørkede, hvite bønner og grønnsaker til et lekkert, vegetarisk måltid – og du kan godt utelate osten (eller bruke en vegansk osteerstatning) for å gjøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, men det krever ikke mye arbeid. Den trenger tiden for å sikre at retten blir kremaktig og smeltende mør.
Unn deg et par Le Creuset-klassikere, i to praktiske størrelser på 26 og 32 cm. Disse rektangulære fatene er laget av førsteklasses stentøy og er perfekte for alle slags hverdagslige oppgaver, fra marinering og steking til baking og servering. Praktiske håndtak gjør løfting trygt og enkelt, mens den slitesterke emaljeflaten motstår flekker, hakk og sprekker.
Funksjoner
Ingen riper i lakken: Det glaserte stentøyet vårt er ripebestandig og lett å vaske.
Utmerket utforming: Stentøyet vårt er laget av spesialleire som sikrer jevn temperatur. Den er også eksepsjonelt sterk og bestandig.
Bruk varmt eller kaldt: Stentøyet vårt er varmebestandig fra -23 °C til +260 °C.
Materiale
Stentøy
Produsert i
Thailand
Garanti
10 år
SKU
79033004440082
Ovnens grill
Mikroovn
Ovn
emperaturområde
-23℃ til 260℃
Lagring
Tåler frys
Pleie
Tåler oppvaskmaskin
Før du bruker produktet
Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)
Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.
Matlaging
Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.
Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.
Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen.
Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm.
Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur.
Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først.
Rengjøring
Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.
Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.
Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.