20129250602460
20129250602460
Classic Collection

Tarte tatin paiform støpejern

3,2 out of 5 Customer Rating
Tarte tatin paiform støpejern
Rediger
1 809,00 kr.
inkl. mva
Tatin-oppskrifter krever karamellisering av ingrediensene på komfyren, før du legger på deiglokket og steker den i ovnen. Takket være støpejernskonstruksjonen av høy kvalitet, kan dette fatet brukes både i ovnen, på komfyren og til og med under grillelementene. Det er også perfekt for gratenger, quicher, desserter og kjøttretter.
Funksjoner
  • Rask vask: En lett emaljert innside gjør den lettere å vaske.

  • En ekte arbeidshest: Passer i ovn, på komfyr, induksjonstopp eller under grillelementene.

  • Mat som smaker fantastisk: Støpejernkonstruksjonen holder på varmen og sørger for jevn steking og bruning. I tillegg holder de deilige rettene dine seg varme på bordet lenger.

  • Lett grep: De stilige og komfortable håndtakene gjør produktet trygt å løfte.

  • Ikke for varmt: Lag mat med en jevn, lav til middels temperatur for å ta best mulig vare på støpejernet ditt.

  • Valget er ditt: Tilgjengelig i flere størrelser slik at alle kjøkkenbehovene dine blir møtt.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale

Emaljert støpejern

Produsert i

Frankrike

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

20129250602460

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
1.8 L
Lengde:
31.2 cm
Bredde:
25 cm
Høyde:
5 cm
Dybde:
4.5 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging

Beskytt deg – bruk grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du kun bruker Le Creusets silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. IKKE bruk kniver eller metallredskaper, de kan gi riper og merker i emaljeoverflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm pannen gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

Rengjøring

Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.

Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Tørk godt etter vask og oppbevar på et tørt sted.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering