Kjøkkensett m/ 10 deler Toughened Non-Stick

3,6 out of 5 Customer Rating
Kjøkkensett m/ 10 deler Toughened Non-Stick
Edit
  • På lager
18 060,00 kr.
inkl. mva
Oppdag det ultimate Toughened Non-Stick-kokekarsettet, som gir deg den enkle non-stick-tilberedningen i én praktisk kolleksjon. Settet er egnet for alle koketopper og ovnsbruk, og har allsidige gryter og gryteretter med et slitesterkt slippbelegg som gjør at klebrige og delikate ingredienser glir rett av, noe som minimerer behovet for olje og gjør rengjøringen til en lek. Settet inkluderer: 20 cm stekepanne, 24 cm stekepanne, 30 cm stekepanne, 33 cm stekepanne, 16 cm melkepanne, 16 cm kasserolle, 18 cm kasserolle, 20 cm kasserolle, 30 cm gryte med glasslokk.
Melkekjele Toughened Non-Stick
51109160010002 Antall: 1
Melkekjele Toughened Non-Stick -16 cm / 1.6L
Toughened non-stick-melkekasserollen vår er et allsidig produkt til å varme melk og lage f.eks. eggerøre, pudding, suppe eller saus. Med en praktisk helletut på hver side kan både venstre- og høyrehendte bruke den til å helle. Og så er den belagt innvendig med vårt sterkeste non-stick-belegg hittil, slik at maten slipper lett, du får et godt resultatet og den blir enkel å rengjøre.
Funksjoner
  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Den beste non-stick-gryten vår: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51109160010002

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
1.6 L
Lengde:
34.56 cm
Bredde:
17.1 cm
Høyde:
10.93 cm
Dybde:
8.2 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din. Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Rektangulær ovnspanne Toughened Non-Stick
52104350010101 Antall: 1
Rektangulær ovnspanne Toughened Non-Stick -35 cm / 5.5L
Ideelt for alt fra dekadente søndagsmiddager til hverdagsmåltider. Denne stilige Toughened non-stick-formen gir fantastiske resultater når du ovnssteker kjøtt, baker, posjerer eller lager mat i vannbad. Takket være den store, romslige og rektangulære formen kan du lage masse mat.
Funksjoner
  • Den beste non-stick-gryten vår: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Jevn varme: Konstruksjonen hjelper til med å overføre varmen raskt og jevnt. Dette gjør den ideell til å lage raske og smakfulle måltider. Bare stek på lave eller middels temperaturer for å få ypperlige resultater.

  • Sunn matlaging, enkel vask: Non-stick-belegget på inn- og utsiden minimerer behovet for olje og sikrer lett rengjøring.

  • Holder formen: Toughened non-stick-kolleksjonen vår har en sterk og robust finish, som tåler daglig bruk.

  • Lag av styrke: Vi har forsterket de tre non-stick-lagene og de er designet for å kunne vare i mange år.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din koketopp: Våre Toughened non-stick-kokekar passer til alle koketopper og konvensjonelle stekeovner, og er trygge opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Støpt aluminium

Produsert i

Spania

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

52104350010101

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
5.5 L
Lengde:
41.35 cm
Bredde:
27.87 cm
Høyde:
10.88 cm
Dybde:
6.4 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din. Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Gryte m/glasslokk Toughened Non-Stick
51111240010502 Antall: 1
Gryte m/glasslokk Toughened Non-Stick -24 cm / 6L
Supper. Gryteretter. Chili. Gryter. Lag alle slags solide retter i denne gryten. Det moderne og stilige designet gjør at du lett kan ta gryten med deg fra kjøkkenet til middagsbordet. Den har et belegg på innsiden med vår beste non-stick noensinne, noe som gjør at den slipper maten lett, og igjen gjør matlaging og rengjøringen enklere. I mellomtiden låser glasslokket smaken og fuktigheten.
Funksjoner
  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Hold øye med maten: Det varmebestandige glasslokket lar deg sjekke maten uten å måtte løfte det og forstyrre prosessen.

  • Vårt mest holdbare non-stick-belegg: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51111240010502

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
6 L
Lengde:
34.5 cm
Bredde:
25.1 cm
Høyde:
20.5 cm
Dybde:
13.3 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din. Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Kasserolle m/glasslokk og hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
51108200010302 Antall: 1
Kasserolle m/glasslokk og hjelpehåndtak Toughened Non-Stick -20 cm / 3.8L
Skal du tilberede grønnsaker, ris, pasta eller en hjemmelaget saus eller suppe? Vår toughened non-stick-kasserolle gjør livet på kjøkkenet lettere: Den er robust, slipper maten lett og er enkel å rengjøre takket være det innvendige non-stick-belegget – vårt sterkeste hittil. Det varmeresistente glasslokket holder på saft og kraft, mens håndtakene i rustfritt stål gjør kasserollen enkel å løfte – selv når den er full.
Funksjoner
  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Hold øye med maten: Det varmebestandige glasslokket lar deg sjekke maten uten å måtte løfte det og forstyrre prosessen.

  • Vårt mest holdbare non-stick-belegg: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51108200010302

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
3.8 L
Lengde:
45.1 cm
Bredde:
21.1 cm
Høyde:
19.2 cm
Dybde:
12.2 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din.Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist.Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Stekepanne Toughened Non-Stick
51112200010002 Antall: 1
Stekepanne Toughened Non-Stick -20 cm
Denne lave stekepannen er en allsidig nødvendighet i kjøkkenet ditt – en ekte hverdagshelt. Innsiden er belagt med vår beste non-stick noensinne, og utsiden er slitesterk og lett å vaske – en panne som er lett å bruke og perfekt på hvilken som helst varmekilde. De rene linjene og det elegante uttrykket gjør den til et slående tilskudd på kjøkkenet.
Funksjoner
  • Flotte komplementer – nå nye smaksdybder ved å bruke favorittpannen din med kompletterende lokk som kan kjøpes separat.

  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Den beste non-stick-gryten vår: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51112200010002

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Lengde:
38.4 cm
Bredde:
21.1 cm
Høyde:
6.6 cm
Dybde:
4 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din. Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Kasserolle m/glasslokk og hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
51108160010302 Antall: 1
Kasserolle m/glasslokk og hjelpehåndtak Toughened Non-Stick -16 cm / 1.9L
Skal du tilberede grønnsaker, ris, pasta eller en hjemmelaget saus eller suppe? Vår toughened non-stick-kasserolle gjør livet på kjøkkenet lettere: Den er robust, slipper maten lett og er enkel å rengjøre takket være det innvendige non-stick-belegget – vårt sterkeste hittil. Det varmeresistente glasslokket holder på saft og kraft, mens håndtakene i rustfritt stål gjør kasserollen enkel å løfte – selv når den er full.
Funksjoner
  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Hold øye med maten: Det varmebestandige glasslokket lar deg sjekke maten uten å måtte løfte det og forstyrre prosessen.

  • Vårt mest holdbare non-stick-belegg: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51108160010302

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
1.9 L
Lengde:
38.97 cm
Bredde:
17.1 cm
Høyde:
15.81 cm
Dybde:
9.5 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din.Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist.Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Kasserolle m/glasslokk og hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
51108180010302 Antall: 1
Kasserolle m/glasslokk og hjelpehåndtak Toughened Non-Stick -18 cm / 2.8L
Skal du tilberede grønnsaker, ris, pasta eller en hjemmelaget saus eller suppe? Vår toughened non-stick-kasserolle gjør livet på kjøkkenet lettere: Den er robust, slipper maten lett og er enkel å rengjøre takket være det innvendige non-stick-belegget – vårt sterkeste hittil. Det varmeresistente glasslokket holder på saft og kraft, mens håndtakene i rustfritt stål gjør kasserollen enkel å løfte – selv når den er full.
Funksjoner
  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Hold øye med maten: Det varmebestandige glasslokket lar deg sjekke maten uten å måtte løfte det og forstyrre prosessen.

  • Vårt mest holdbare non-stick-belegg: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51108180010302

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
2.8 L
Lengde:
43.03 cm
Bredde:
19.1 cm
Høyde:
17.96 cm
Dybde:
11.1 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din.Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist.Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Dyp stekepanne m/hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
51101300010202 Antall: 1
Dyp stekepanne m/hjelpehåndtak Toughened Non-Stick -30 cm / 3.6L
Lag mat til den store gullmedaljen med vår Toughened non-stick-stekepanne med det beste non-stick-belegget vårt noensinne. Den sjenerøse størrelsen gjør dette til et allsidig valg for alle slags oppgaver, enten du småkoker en gryterett eller bruner kjøtt. Superenkel å bruke – lett å vaske.
Funksjoner
  • Flotte komplementer – nå nye smaksdybder ved å bruke favorittpannen din med kompletterende lokk som kan kjøpes separat.

  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Den beste non-stick-gryten vår: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51101300010202

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
3.6 L
Lengde:
55 cm
Bredde:
31.1 cm
Høyde:
9.6 cm
Dybde:
6.5 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din.Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist.Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Stekepanne Toughened Non-Stick
51112240010002 Antall: 1
Stekepanne Toughened Non-Stick -24 cm
Denne lave stekepannen er en allsidig nødvendighet i kjøkkenet ditt – en ekte hverdagshelt. Innsiden er belagt med vår beste non-stick noensinne, og utsiden er slitesterk og lett å vaske – en panne som er lett å bruke og perfekt på hvilken som helst varmekilde. De rene linjene og det elegante uttrykket gjør den til et slående tilskudd på kjøkkenet.
Funksjoner
  • Flotte komplementer – nå nye smaksdybder ved å bruke favorittpannen din med kompletterende lokk som kan kjøpes separat.

  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Den beste non-stick-gryten vår: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51112240010002

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Lengde:
45 cm
Bredde:
25.1 cm
Høyde:
7.6 cm
Dybde:
4.5 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din. Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Sautergryte m/glasslokk Toughened Non-Stick
51107300010502 Antall: 1
Sautergryte m/glasslokk Toughened Non-Stick -30 cm / 3.6L
Med Le Creusets beste non-stick-belegg noensinne tåler vår lave, slitesterke Toughened non-stick-gryte til og med metallredskapene dine. Den er ideell til sunnere matlaging også – maten slipper lett, slik at du nesten ikke må bruke fett. Denne pannen kommer med et glasslokk som forsegler væsken og holder på smaken – derfor får du toppresultater hver gang.
Funksjoner
  • Rask å vaske: Vår Toughened non-stick sørger for at maten slipper lett og oppvasken blir en drøm.

  • Hold øye med maten: Det varmebestandige glasslokket lar deg sjekke maten uten å måtte løfte det og forstyrre prosessen.

  • Vårt mest holdbare non-stick-belegg: Testet, til å stole på og garantert livet ut. Non-stick-belegget er nå fire ganger sterkere. (Et uavhengig laboratorieum·har·testet·det for motstand mot skade fra metallredskaper.)

  • Indre styrke: Gryten er behandlet med hard anodisering som leder og fordeler varmen effektivt – slik at maten blir jevnt stekt.

  • Varer lenger: Pannene og grytene våre er skrapebestandige og laget for å være en del av kjøkkenet ditt i mange år fremover.

  • Sunnere matlaging: Vår solide non-stick-overflate kan håndtere alle typer steking – selv uten olje eller fett.

  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din kokeplate: Vårt Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner, og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale

Anodisert aluminium

Produsert i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51107300010502

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Kapasitet:
3.6 L
Lengde:
40.33 cm
Bredde:
31.1 cm
Høyde:
14.17 cm
Dybde:
5.95 cm
Lagring

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet

Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Behandle det indre non-stick-belegget ved å smøre grønnsaks- eller maisolje over hele overflaten ved hjelp av tørkerull. Skyll produktet med varmt vann og tørk grundig når du er ferdig.

IKKE behandle den svarte ytre sideveggen.

Matlaging

Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.

Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.

For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Så kan du legge på maten din. Ikke la den stå uten tilsyn eller la den tørre non-stick-overflaten overopphetes. Det kan skade produktet.

Tilberedning av ingredienser med lavt røykepunkt ved høye temperaturer kan gi flekker i bunnen av produktet.

Når du lager mat på induksjonstopp bør du unngå å bruke «boost»-funksjonen. Denne bør kun brukes for å varme store mengder vann på kort tid.

Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist. Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.

Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

Rengjøring

Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.

Vi anbefaler at du vasker den for hånd i varmt såpevann i stedet for å vaske den i oppvaskmaskinen, da holder non-stick-overflaten seg fin lenger.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Pleie & bruk
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering