BRUK OG VEDLIKEHOLD

Hvordan rengjøre kjøkkenutstyr i flerlags rustfritt stål

Blant de største fordelene med kjøkkenutstyr i rustfritt stål er generelt allsidige og varige kvaliteter, og enkel rengjøring. Derfor er rustfritt stål ofte førstevalget når mange lager mat, både hjemme og blant kokker, siden det tåler daglig bruk og gjentatt oppvask. Faktisk tar det bare noen få minutter og et par enkle trinn når rustfritt stål skal rengjøres.
Image without a name
Le Creusets kjøkkenutstyr med trelags rustfritt stål og Signature rustfritt stål er designet med tanke på den slags slitestyrke, prestasjon og lettvint bruk. Det er en trelags konstruksjon som fungerer med aluminium i kjernen som bindes mellom to lag av profesjonelt gradert rustfritt stål. Dette er både pent og smakfullt, og suverent funksjonelt og praktisk i bruk.
SE UTVALGET

Tips til rengjøring av flerlags rustfritt stål

Le Creusets kjøkkenutstyr med trelags rustfritt stål og Signature rustfritt stål kan settes i oppvasken, men vi anbefaler oppvask for hånd. Når gryter og kar skal rengjøres, følger du bare disse enkle trinnene:
Image without a name
Nr. 1. La pannen kjøles ned i noen minutter før rengjøring.

Nr. 4. Bruk bare anbefalte skuresvamper som er spesielt laget for gryter og kar med non-stick belegg. Alt av metall, grove slipemidler eller stive svamper/børster eller harde oppvaskmidler skal unngås da de kan forårsake skade.

Nr. 2. Bruk en myk svamp eller børste i nylon til rengjøring i varmt såpevann. Unngå grove skuresvamper eller harde oppvaskmidler da de gjerne forårsaker skade.

Nr. 3. Til produkter med non-stick anbefaler vi oppvask for hånd i varmt såpevann i stedet for at du setter i oppvaskmaskinen. Dette forlenger non-stick-overflatens levetid og gjør matlagingen bedre.

Nr. 5. Skyll og tørk gryter og kar før du setter dem bort. Tørker du kjøkkenutstyret rett etter oppvask, unngår du vannflekker.

Utforsk utvalget