Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
542 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Suppe med ristet blomkål, pastinakk og nepe
En fløyelsmyk suppe med en rik smak som garantert sprer varme på festbordet. Server dampende varm og dryss med friske krydderurter.
VI BRUKT
Rektangulær ovnspanne 3-ply rustfritt stål
Image without a name
OPPSKRIFT
Hvit sjokolademousse med sitron og krystalliserte bær
Denne elegante desserten har en lekker hvit sjokolademousse tilført frisk sitron som omslutter en lekker kjerne av bær. Toppet med krystalliserte bær for en eksplosjon av farge og sødme.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekt and med appelsin og salvie
Tilfør litt eleganse til middagsbordet med denne sprø, stekte anden, glasert med appelsinmarmelade.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Stekte poteter med hvitløksconfit
Gylne, sprø poteter i konfitert hvitløk i olivenolje – den eneste måten du vil tilberede stekte poteter på fra nå av!
VI BRUKT
Kvadratisk ovnspanne Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Rosenkål med sprø bacon og parmesan
Sautert rosenkål med bacon og ost er det perfekte tilbehøret til din neste stek. Restene kan også brukes til å tilberede en velsmakende grateng.
VI BRUKT
Sautekasserolle m/Non-Stick belegg, lokk og hjelpehåndtak Signature rustfritt stål
Image without a name
OPPSKRIFT
Tranebær- og einebærglasert laks
Denne glaserte laksen er enkel, men imponerende, og utrolig smakfull på bordet. Perfekt å servere sammen med smørsautert purreløk eller en annen grønnsak.
VI BRUKT
Ovnspanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Andekonfit med potetmos og ristede sjalottløk
En elegant og klassisk fransk bistrorett som garantert vil skinne på bordet. Langtidsstekte andelår, møre og lekre, servert med kremaktig potetmos, en herlig kombinasjon av rike smaker og teksturer.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Ingefær og pæredessert med kanel
Denne desserten er et glimrende alternativ til en tradisjonell julekake, og er laget med posjerte pærer, varmt krydder og en god mengde frisk ingefær.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Grytebrød med surdeig
Et grytebrød er i lekkert i seg selv, men ved å tilføre surdeig tar du brødbakingen din til et nytt nivå.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Verdens enkleste grytebrød
Verdens enkleste grytebrød har ikke fått navnet sitt uten grunn. Det har en kort ingrediensliste og er eltefritt, så du slipper klissete fingre.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Breserte short ribs
Breserte short ribs må være noe av den beste kosematen som finnes. I denne oppskriften blir kjøttet tilberedt over flere timer til det er blitt mørt og lekkert.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern