Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
Squash er et perfekt supplement til den møre laksen i denne oppskriften på krydret kokoskarri. Den grønne karriens intense smak passer godt til de friske grønnsakene, og bader retten i en krydret kokossaus med et piff av limesaft. Nyt denne karriretten som et helt måltid, eller med dampet ris for å få med all den lekre sausen.
Braisering er ikke kun til kjøtt. I denne oppskriften brukes samme prinsipp til å omdanne tørkede, hvite bønner og grønnsaker til et lekkert, vegetarisk måltid – og du kan godt utelate osten (eller bruke en vegansk osteerstatning) for å gjøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, men det krever ikke mye arbeid. Den trenger tiden for å sikre at retten blir kremaktig og smeltende mør.
Dette allsidige settet dekker alle de grunnleggende matlagingsbasene med tre essensielle stykker, inkludert en 24 cm lang stekepanne, 24 cm dyp gryte og en 16 cm kasserolle. Perfekt for nybegynnerkjøkken, den kan brukes til alt fra frokost til deilige gryteretter, sauser og til og med brød. 3-ply rustfri stål varmer raskt og jevnt for deilige resultater, og er egnet for både komfyr- og ovnbruk.
Funksjoner
Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.
Velg din kokeplate: Våre Signature-kjøkkenutstyr i rustfritt stål er egnet for alle kokeplater og vanlig bruk i ovner, og tåler opptil 260 °C. Ikke egnet for mikrobølgeovner.
Materiale
Rustfritt stål
Produsert i
Kina
Garanti
Livstidsgaranti
SKU
53810000010001
Ovnens grill
Ovn
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Gass
Induksjon
Lagring
Tåler frys
Pleie
Tåler oppvaskmaskin
Før du bruker produktet
Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)
Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.
Matlaging
Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.
Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Redskaper i metall kan også brukes, med varsomhet. Ikke bruk dem med overdreven kraft eller til å skrape på non-stick-overflater. Unngå å slå metallredskaper mot toppkanten av non-stick-belagte produkter for å unngå skade. IKKE bruk håndholdte elektriske eller batteridrevne visper eller miksere, kniver eller skarpe verktøy og redskaper i non-stick-belagte panner da de kan skade overflaten.
Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.
Hvis du bruker salt, må du ikke helle dette direkte på overflaten i rustfritt stål. For å unngå skade bør saltet tilsettes en varm matlagingsvæske eller mat.
For å oppnå best resultat bør du sette det på en hylle eller rist.
Du må aldri sette produktet nederst i ovnen – det kan øke temperaturen og føre til raskere og ukontrollert steking og skade produktet.
Rengjøring
Du må alltid la produktet kjøle seg ned i noen minutter før du vasker det. Ikke legg gryten i eller fyll den med kaldt vann når den er varm. Store endringer i overflatetemperaturer kan skade den.
Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering