Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
Kleftiko er en gresk rett laget av lammekjøtt som skal stå å småkoke i ovnen i lang tid. Start dagen med å tilberede denne retten så blir du belønnet til middag
Breserte short ribs må være noe av den beste kosematen som finnes. I denne oppskriften blir kjøttet tilberedt over flere timer til det er blitt mørt og lekkert.
Klar til å ta stekingen til neste nivå? Denne klassiske støpejernspannen er allsidig nok til å brukes på koketoppen, i ovnen eller under grillen. Emaljeinteriøret er ideell for fresing, bruning og til og med baking.
Funksjoner
En ekte arbeidshest: Passer i ovn, på komfyr, induksjonstopp eller under grillelementene.
Mat som smaker fantastisk: Støpejernkonstruksjonen holder på varmen og sørger for jevn steking og bruning. I tillegg holder de deilige rettene dine seg varme på bordet lenger.
Lett grep: De stilige og komfortable håndtakene gjør produktet trygt å løfte.
Perfekt helling: Helletutene på sidene gjør det lett (og ryddig) å helle.
Eldes med stil: Den innvendige emaljen utvikler en naturlig patina som fungerer som en non-stick-overflate. Finishen har også gode egenskaper for å slippe maten uten at det kreves like mye krydder. Vask produktet kun med vann slik at patinaen kan utvikles.
Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.
Materiale
Emaljert støpejern
Produsert i
Frankrike
Garanti
Livstidsgaranti
SKU
20124262000460
Ovnens grill
Ovn
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Gass
Induksjon
Lengde:
42.8 cm
Bredde:
29.9 cm
Høyde:
5.4 cm
Dybde:
3.6 cm
Lagring
Tåler frys
Pleie
Tåler oppvaskmaskin
Før du bruker produktet
Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)
Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.
Matlaging
Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.
Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Metallredskaper kan brukes med forsiktighet, men de bør ikke brukes hardt eller skrapes over kokeplaten fordi det kan gjøre skade
Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.
Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer, bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd.
Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.
Rengjøring
Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.
Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.
Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.